FILMEZZUNK.HU
Elképesztő előzetest kapott Will Ferrell és Rachel McAdams közös mozija!

Elképesztő előzetest kapott Will Ferrell és Rachel McAdams közös mozija!

1436

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (2020) – Előzetes

A produkció műfaját tekintve zenés vígjáték magyarul “Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története”-ként (Eurovision Song Contest: The Fire Saga) startol majd a Netflixen június 26-án. Főszereplői a svéd Lars Erickssong (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams), akik fellépnek a címbeli show-n, mert végre lehetőséget kapnak arra, hogy képviseljék hazájukat. Ám az az előzetesben látható Volcano Man című számuk alapján is sejthető, hogy milyen problémák merülnek fel majd ezzel kapcsolatban.

Mellettük olyan filmes hírességek szerepelnek a stáblistán mint Pierce Brosnan vagy Dan Stevens, illetve a kortárs népszerű sorozatokból ismerős Natasia Demetriou (Hétköznapi vámpírok – A sorozat) és Jamie Demetriou (Fleabag) is játszanak majd az Eurovisionben. A forgatókönyvet Will Ferrell mellett Andrew Steele (Saturday Night Live) jegyzi, a rendezői székben pedig David Dobkin (Vasököl) ült.

Az Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga történetét egyébként Will Ferrell egy 20 évvel ezelőtti élménye ihlette: svéd származású felesége elvitte őt az unokatesójához, ahol először láthatta, mi is ez az dalfesztivál. Ferrell azóta követi is minden évben. Egyébként sajnos vagy nem sajnos, de valójában nem Rachel McAdams énekel, hangdublőre My Marianne énekesnő volt. Will Ferrelltől persze nem áll távol a musical.

15 dolog, amiről a filmkészítők éveken át hazudtak

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·