FILMEZZUNK.HU
Most már biztos, hogy jön az Indiana Jones 5. része!

Most már biztos, hogy jön az Indiana Jones 5. része!

1836

Jön az Indiana Jones 5!

Frank Marshall, a Lucasfilmet igazgató Kathleen Kennedy férje, Steven Spielberg egyik legrégebbi harcostársa, az Indy-filmek és a Jurassic World 1-2 veterán producere nemrég a Collidernek beszélt arról, mi újság az Indiana Jones 5 háza táján. A film premieridőpontját továbbra is 2022-re időzítené a franchise fölött rendelkező Disney – döbbenetes, hogy Jones professzor ötödik kalandja 41 évvel Az elveszett frigyláda fosztogatói után fog moziba kerülni!

George Lucas érdekességek

Az Indy 5-öt eredetileg ugyanis 2021-ben, a 40 éves évfordulón mutatták volna be, ám a Disney a koronavírus miatt minden blockbustere premierjét eltolta egy évvel. Aztán év elején bombaként robbant a hír: a brand történetében először nem Spielberg rendezi a kalapos régészprofesszor legújabb kalandját, hanem valaki más – a bejelentésen igencsak kiakadtak a rajongók, akiknek korábban George Lucas produkcióból való távozása is felért a bibliai tíz csapás egyikével. Frank Marshall, aki a ’80-as évek óta az Indy-filmek állandó producere, megnyugtatott mindenkit: szerinte a Logant és Az aszfalt királyait is jegyző James Mangold kitűnően helyt fog állni (ülni) a rendezői székben.

“Mangold a franchise szerelmese. Csodálatos filmkészítő, és amennyire tudom, már Harrisonnal is kapcsolatba lépett. Minden darabka rendben és időben a helyére fog kerülni. Spielberg pedig a fedélzeten marad producerként, szóval mindenhol a legjobbak állnak a rendelkezésünkre.”

Marshall a forgatókönyv írásával kapcsolatos munkáról viszont már korántsem beszélt ilyen hosszasan: “Még csak most kezdődött el.” Annál többet mondott viszont el a Bourne-filmekről, amelyeknek szintén ő az állandó producere. A Jeremy Renner-féle leágazáshoz, A Bourne hagyatékhoz hasonlóan szeretne olyan új, akár több filmet is tartalmazó remake-et vagy spin offot elindítani egy teljesen új stábbal, amiben már nem Matt Damon amnéziás titkosügynökén van a hangsúly.

Kedvelem a Bourne-sorozatot, és úgy vélem, hogy ez most egy lehetőség lehet más filmkészítőknek is, hogy becsatlakozhassanak. Egyszóval remélem, hogy fogunk tudni új történetet és új filmkészítőt találni Bourne-nak. Keresni már keressük.

15 meglepő érdekesség Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmről

(Forrás: port.hu)


Article Tags: · · · ·