FILMEZZUNK.HU
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Kritika

Új Mamma Mia! film a láthatáron

11065

Új Mamma Mia film a láthatáron!

Az eddigi Mamma Mia! filmek egyik főszereplője, Stellan Skarsgård szivárogtatott egy lehetséges folytatásról. Az eddigi két Mamma Mia! film Billjét játszó színész szerint készülőben van már a harmadik mozi, amihez természetesen ő is szívesen csatlakozna. A sztár legutóbbi szerepe, a Csernobil című minisorozat kapcsán adott interjút a DigitalSpynak, és kissé vidámabb területre evezve tárta fel az izgalmas híreket.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Kritika

Még nem olvastam a forgatókönyvet. De ha hívnak, megyek” – szögezte le Skarsgård, aki szerint csupán egyetlen probléma adódhat a Mamma Mia 3-mal kapcsolatban. „Úgy gondolom, az jelenthet gondot, hogy vajon van-e elég daluk, és hogy azok a megfelelőek-e” – nyilatkozta. A svéd színész azt is elárulta, miért szereti annyira forgatni ezeket a filmmusicaleket.

Ez annyira más, mint amikor a szokásos színészi munkádat kell csinálnod, hogy megformálsz egy karaktert, hogy felépíted a jellemét. Itt egyszerűen csak odamész, jól szórakozol, és működik!

Amikor azonban az általa alakított Bill sztorijáról kérdezték, Skarsgård nem volt túl derűlátó. „Végeredményben eltelt tíz év az első két Mamma Mia! film között, szóval nem lennék meglepve, ha a harmadikban már csak egy urnában tűnnék fel” – viccelődött a sztár. A rajongók viszont (Meryl Streep karakterének halála után a második részben) nem biztos, hogy meg tudnának birkózni még egy halálesettel.

15 film az utóbbi évekből, amit minden nőnek látnia kell

(Forrás: port.hu)


Article Tags: · · ·