FILMEZZUNK.HU
Alita: A harc angyala

Hírek az Alita folytatásával kapcsolatban

9441

Hírek az Alita folytatásával kapcsolatban

Akik tavaly megnézték Alita: A harc angyala című animációt, azóta mindannyian reménykednek a folytatásban. Sajnos James Cameron forgatókönyve alapján Robert Rodriguez egy igen szórakoztató, végtelenül szerethető alkotást tett le az asztalra, ám a bevételeket nézve ez nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket a folytatáshoz. Jon Landau az Alita producere azt nyilatkozta, hogy a folytatás nagyban múlna a rajongók akaratán. És persze a Disney-n.

Alita: A harc angyala (2019) - Filmkritika

Jóideig úgy nézett ki, hogy erre semmi esély nincs, ugyanis a forgalmazó igen nehéz dió. Ám a rajongók több oldalról is összefogtak, mint például az Oscar-gálán, ahol ismételten felhívták a stúdió figyelmét, hogy igen, van igény egy második részre. Az elszántabbak már ott tartottak, hogy egy jótékonysági üggyel összekötve gyűjtöttek pénzt a folytatás ötletének népszerűsítésére. Úgy néz ki a kitartás meghozza gyümölcsét, ugyanis kezdenek ráállni, hogy beadják a derekukat. A kiborglány történetének folytatása érdekében az egyik készítő John Landau azzal az ötlettel állt elő, hogy Alitás pólókat kezdett eladni. Az ötlet bevált. 6 óra alatt majd 2000 dollár jött össze, aminek összegét olyan hirdetőtáblára költötték, ami reklámozza az Alita folytatását.

Alita: A harc angyala

A 2. rész azért problémás, mert a bemutató után egyesült a Disney és a Fox, és azóta nincs tudomás arról, hogy vajon szándékában áll-e a Disney-nek tető alá hozni a folytatást. Az Alitát alakító Rosa Salazar is említést tett arról, hogy még fix döntés nincs a franchise jövőjét illetően, de kétségtelen, hogy Ő benne lenne a folytatásban. A rajongóknak pedig üzent és segítséget kért a folytatást illetően:

“Az utolsó leheletemig játszanám Alitát, amire a motion capture technológiának köszönhetően minden bizonnyal képes is lennék. A stúdió most egy őrületes összeolvadáson van túl, egyeseknek új munkája lett, míg mások elvesztették a munkájukat. Mindenki a felvásárlással van elfoglalva, szóval talán nem ez a megfelelő pillanat felhívni Alan Hornt azzal, hogy »Hé, tesó, tudom, hogy ezer a dolgod, de mi van az Alita 2-vel? – Tehát egyelőre nem hallottam semmiről, de vegyétek meg azokat a Blu-rayeket.-„

Az Alita producere Jon Landau kimondottan nem erősítette meg, hogy készülne a 2. rész, de mondandójából egyértelműen látszik, tervben van a folytatás:

“Szerintem az Alita tábornak pergőtűz alatt kell tartania mostani otthonunkat a Disney-t, tudatva velük, mennyire fontos lenne egy újabb Alita-mozi.”

Szerző: MéziMcFly

A 10 legjobb film a mesterséges intelligenciáról


Article Tags: · · · ·