FILMEZZUNK.HU
Letartóztatott hajléktalannak segített Denzel Washington

Letartóztatott hajléktalannak segített Denzel Washington

1227

Letartóztatott hajléktalannak segített Denzel Washington

Felkapott lett a közösségi médiában egy olyan videó, amelyen Denzel Washington látható, ahogyan épp egy hajléktalanon segít letartóztatása előtt. A felvétel azért is lett virális, mert nem sokkal ezt megelőzően egy George Floyd nevű fekete férfi életét vesztette egy botrányos letartóztatás során. Az elmúlt napokban pedig milliók álltak ki a feketék jogaiért. Rex Chapman NBA játékos azzal a megjegyzéssel osztotta meg a milliós megtekintéssel rendelkező videót, hogy hála Denzel Washingtonnak, „ez az ember biztonságban lett letartóztatva”.

Denzel Washington életet mentett!

A felvételen az látható ahogy Denzel Washington éppen maszkban beszélget egy hajléktalan férfival és két rendőrrel, majd ahogyan a férfit megbilincselik, megpróbál egy doboz üdítőt és egy csomag maszkot a hajléktalan zsebébe rakni, hogy biztosítsa afro-amerikai társa biztonságát. Egy másik felhasználó nem sokkal később feltöltött egy másik videót is, amely kontextusba helyezte a történteket. A beszámolók szerint Washington épp a főúton haladt autójával, amikor meglátta ezt a hajléktalan férfit az út közepén. Mivel aggódott a testi épsége miatt, megállt és az út szélére kísérte. Nemsokára megjelent 2 rendőr, majd miután meggyőződtek arról, hogy a férfi sem magában sem másban nem akar több kárt tenni, békésen zajlott le a letartóztatása.

Denzel adott neki maszkot is, hogy tudja magát és a környezetét védeni és ez jó dolog. Denzel ma segített nekünk” -mondta egy rendőr, aki tanúja volt a történteknek és „jó szamaritánusnak” nevezte a színészt.

Denzel Washington egyébként saját bevallása szerint keresztény hívő, Istenről szóló beszédei pedig bejárták az internetet. Most is rendkívül felkapott lett ez a felvétel és rengetegen dicsérik a színészt, amiért segített a férfinak és közvetítő szerepet töltött be közte és a rendőrök között.

Denzel Washington 15 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: ·