FILMEZZUNK.HU
Peter Farrelly

Készül Viggo Mortensen legújabb filmje!

1441

Készül Viggo Mortensen legújabb filmje!

Peter Farrelly legújabb filmje már régen tervben volt, de akkor még nem lehetett tudni, hogy Farrelly kikkel viszi vászonra legújabb történetét. A napokban viszont kiderült, hogy Viggo Mortensen csatlakozott a stábhoz. A Gyűrűk Ura sztárját tavaly a Zöld könyv című filmben láthattuk, ami olyannyira jóra sikeredett, hogy elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. A film rendezője akkor már együtt forgatott Viggoval, akivel most újra egy közös filmen fognak dolgozni.

Peter Farrelly

Peter legújabb filmje egy háborús dramedy lesz, melyről nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy véresen komoly dráma, vagy könnyed komédia lesz. A még cím nélküli produkció egy igaz történetet mesél el, méghozzá az egyik szerzőéjét, John “Chickie” Donohue-ét. A történet szerint Donohue háborús veterán volt, aki kereskedőnek állt, majd önszántából visszaindult a vietnámi hadszíntérre New Yorkból. A küldetése az volt, hogy a hazaiak leveleit elvigye a harcoló katonáknak egy hátizsáknyi hazai sörrel együtt. A regény forgatókönyvvé adaptálásán is maga Farrelly dolgozik, valamint Brian Currie és Pete Jones is segíti.

Pete is dolgozott már együtt a rendezővel, ugyanis a Zöld könyvet is együtt írták. A film Joanna Molloy és John Donohue könyve alapján fog készülni. Érdekesség, hogy Viggo  épp a Zöld könyv után próbálta ki magát másfajta szerepkörökben is, mint író és rendező. A Falling című drámája (melynek főszerepét is ő játszotta) az idei Sundance Filmfesztiválon debütált, amit Cannes-ba is meghívtak volna, ha a koronavírus nem szólt volna közbe.

Szerző: MéziMcFly

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Viggo Mortensenről


Article Tags: · ·