FILMEZZUNK.HU
30 évesek lettek az Olsen ikrek

34 évesek lettek az Olsen ikrek

22423

Mary-Kate és Ashley Olsen

A lányok 1986. június 13-án, Kaliforniában születtek, David és Jarnette Fuller Olsen gyermekeiként. A kislányok bájos adottságokkal rendelkeztek már egész kiskoruk óta, melyet a „filmesek” is hamar észrevettek, ennek köszönhetően már 6 hónaposan megkötötték első szerződésüket a Bír-lak című tv-sorozat Michelle Tanner szerep betöltésére. A jogszabályoknak eleget téve, mely előírta, hogy egy gyermek mennyit dolgozhat egy filmben, az Olsen ikrek felváltva játszották szerepüket. A kisbaba kor egyik velejárója a „pityergés”, melyet a kilenc hónapos Ashley sem hanyagolt a forgatások során, ezért testvére Mary-Kate többet szerepelt.

30 évesek lettek az Olsen ikrek

Az ikrek már 6 hónaposan megkötötték első szerződésüket a Bír-lak című tv-sorozat Michelle Tanner szerep betöltésére.

Az idő múltával, ahogy a kis csöppségekből hat éves „nagylányok” lettek, beindult a kemény munka. Tinédzser korukig folyamatosan különböző tv-filmekben szerepeltek, népszerű színészek mellett, mint például Kirstie Alley és Steve Guttenberg. Ehhez az időszakukhoz kapcsolódó ismert családi nagyfilmjeik: Irány a nagyi! és a Kettőn áll a vásár is nagy sikert aratott a nézőközönség körében. Az ügyes, gyorsan tanuló Olsen ikrek egy interjúban elmondták, hogy gyakorta előfordult, hogy egy filmforgatás náluk csak 2-3 hétig tartott, a film forgatókönyvét a jelenet előtt elolvasták, memorizálták, majd kezdődhetett is élesben a forgatás.

A fiatal kislányok nagy fejszébe vágták a fejüket, amikor 1993-ban megalapították a nevükkel és arcukkal futó Dualstar nevű cégüket. A nagy rajongó táboruk sorra kapkodta az általuk forgalmazott és gyártott ruhákat, cipőket, pénztárcákat, és mindenféle terméket, melyeken az ő nevük és képmásuk volt látható. Cégük körülbelül egy milliárd dollárt ér.

30 évesek lettek az Olsen ikrek

18 éves korukban igazán nagy öröm érte Mary és Ashley Kate Olsent, csillagot kaptak a hollywoodi hírességek sétányán.

Az Olsen ikrek nem húzták sokáig az időt, hiszen 10 évesen már ők voltak a világ legfiatalabb milliomosai. Saját keresetükből 17 évesen már több száz millió dolláros vagyonnal rendelkeztek. 2002-ben és 2007-ben is a tizenegyedik helyet foglalták el a szórakoztatóiparban dolgozó leggazdagabb nők között. 18 éves korukban igazán nagy öröm érte őket, csillagot kaptak a hollywoodi hírességek sétányán.

Néhány díj a lányok gyermek-és ifjúság kori korszakából:

  • 1989: Young Artist Award / A legjobb fiatal színésznő 5 éves kor alatt
  • 1990: young Artist Award/ Kiemelkedő teljesítmény egy főszereplő mellett 9 évesen
  • 1992: Young Artist Award/ Kivételes teljesítmény fiatal színésznőként 10 év alatt
  • 1994: Young Artist Award/ Legjobb ifjúsági színésznő egy televíziós mini sorozatban

20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

(Címlapkép forrása)

//helg//

Mentés


Article Tags: · · · · · ·