FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Új Star Wars a láthatáron!

BRÉKING: Új Star Wars a láthatáron!

1224

BRÉKING: Új Star Wars a láthatáron!

Idei hetedik évadával véget ért a népszerű Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozat, azonban egy pár hónapja kiszivárgott információ beigazolódásával nem pihent sokáig a Lucasfilm Animation. Hivatalosan is bejelentésre került, hogy az új projekt címe Star Wars: The Bad Batch lesz, főszerepben A klónok háborújában bemutatkozott alakulattal.

BRÉKING: Új Star Wars a láthatáron!

A 2008-ban debütált animációs széria zéróévada három különálló történetet mesélt el: az első felvonásban debütált a 99. klónalakulat, egy speciálisan génkezelt, ehhez mérten pedig kellően balhés társaság. A “The Bad Batch” becenéven futó csapat tagjai tehát nem átlagos klónok, mindegyikük egyedi képességekkel és jellemvonásokkal lett felruházva, akik elképesztő kreativitással vetik bele magukat az összecsapásokba.

Erről az egykori klónalakulatról szól tehát az imént bejelentett animációs sorozat, amint a klónháború és a 66-os parancs utáni időszakban merészebbnél merészebb küldetéseken vesznek részt, miközben próbálnak a felszínen maradni és új célt kitűzni maguk elé. A Star Wars: The Bad Batch A klónok háborúja és a Lázadók készítője, Dave Filoni felügyeletével készül, a vezetőíró pedig Jennifer Corbett (Star Wars: Ellenállás, NCIS) lesz. A részletekről ennél többet nem tudni, mindazonáltal a sorozat valamikor 2021-ben debütál a Disney+ kínálatában.

Megtiszteltetés volt a Disney+ számára az új és a már meglévő rajongók elé tárni a Star Wars: A klónok háborúja záróévadát, és minden képzeletünket felülmúlta ennek az úttörő sorozatnak a fogadtatása. Noha A klónok háborúja a végéhez ért, partnerségünk a Lucasfilm Animation történetmesélőivel és művészeivel még csak most veszi kezdetét. Izgatottak vagyunk, hogy életre kelthetjük Dave Filoni elképzeléseit a Bad Batch következő kalandjaival

– mondta a Disney+ tartalomfelelős igazgatója, Agnes Chu

27 elképesztő kulisszafotó a legelső Star Wars filmről

(via Puliwood)


Article Tags: · · ·