FILMEZZUNK.HU
Megvan a Fear The Walking Dead 6. évad bemutató időpontja és előzetes is érkezett

Megvan a Fear The Walking Dead 6. évad bemutató időpontja és előzetes is érkezett

5484

Megvan a Fear The Walking Dead 6. évad bemutató időpontja és előzetes is érkezett

A Fear The Walking Dead Robert Kirkman és Dave Erickson által alkotott sorozat még 2015. augusztus 23-án startolt az AMC műsorán, ami Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard által alkotott azonos című képregénysorozaton alapuló The Walking Dead társ-, illetve előzménysorozata. A sorozatot évről évre berendelt évadjai azt jelentette, hogy bár hatalmas a TWD rajongótábor, de igencsak nagy érdeklődést mutatnak az előzménysorozat kapcsán is.

 

A sorozat mostani 6. évada antológia-jellegű lesz, tehát minden epizódban más-más szereplő történetét mutatják be. Így a 16 részes széria 16 kisfilm lesz, amelyben Morgan (Lennie James), Virginia (Colby Minifie), Alicia (Alycia Debnam-Carey), Victor Strand (Colman Domingo), Dwight (Austin Amelio), Althea (Maggie Grace), Grace (Karen David), Daniel (Rubén Blades), illetve June (Jenna Elfman) és John (Garret Dillahunt) párosa is saját epizódot kapnak. A 6. évadában az 5. évad végén bemutatott Virginia és követői jelentik majd a legnagyobb fenyegetést a főszereplőkre, de a legégetőbb  kérdés jelenleg az, hogy mi fog történni Morgannel, aki az előző évad utolsó jelenetében haláltusáját vívta. Andrew Chambliss showrunner elmondta:

“Virginia gyarmatosítási törekvései mellett nagyon sok különböző helyszínt fogunk látni a sorozat 6. évadában, az epizódok nagyon változatosak lesznek és mélyen elmerülnek majd a karakterekben.”

Korábbi cikkünkben leírtuk, hogy mikor jönnek  a The Walking Dead következő részei, most pedig nézzük, hogy a Fear The Walking Dead 6. évada mikor kerül az AMC képernyőjére: A  6. évad az amerikai bemutatóval egy időben, tehát október 12-én (magyar idő szerint) hajnali 3-kor kezdődik. Az első részt az AMC megismétli még aznap az esti főműsoridőben, vagyis 22:00 órakor, magyar szinkronnal.

 Szerző: MéziMcFly

Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek


Article Tags: · ·