FILMEZZUNK.HU
Jön Hugh Laurie legújabb filmje!

Jön Hugh Laurie legújabb filmje!

1900

Jön Hugh Laurie legújabb filmje!

A 2004-ben debütált sokak kedvenc sorozatának a Doktor House főszereplőjének hamarosan érkezik legújabb filmje. A brit színész a 8 évig tartó nagysikerű sorozat után nem ment feledésbe, aktívan színészkedik és láthatjuk Őt a képernyőn filmekben és sorozatokban egyaránt. Azóta szerepelt többek között a Holnapolisz, Éjszakai szolgálat, Dr. Chance , Holmes és Watson, Az alelnök, A 22-es csapdája, vagy a Avenue 5 című filmben, illetve sorozatokban.

Jön Hugh Laurie legújabb filmje!

Hugh Lauriet most egy politikai thrillerben láthatjuk viszont. A színész alighogy befejezte legutóbbi sorozatában  az  Avenue 5 –ben való szereplését, máris leszerződött a következő produkcióra,  amely, ha minden jól sikerül még idén láthatják a britek a  BBC csatornáján. A film a Roadkill címet kapta, ami egy 4 részes minisorozat lesz. Laurie erős és karizmatikus politikust fog alakítani a sorozatban. A történet Peter Laurenceről (Hugh Laurie) fog szólni, akinek darabjaira hullik az élete, ami karrierjére és magánéletére egyaránt kihat, ellenfelei pedig Petert  szomorú helyzetét kihasználva még mélyebbre taszítják. Vajon sikerülhet-e kiutat találnia és rendeződik-e az élete?

A Roadkill írója David Hare (Az órák), a rendező pedig Michael Keillor (Strike). A főszereplők Laurie mellett Danny Ashok, Millie Brady, Sarah Greene, Sidse Babett Knudsen és Helen McCrory lesznek. A forgatásokat szerencsére még tavaly a koronavírus kitörése előtt befejezték Londonban, így ennél a produkciónál nem kellett felfüggeszteni a munkálatokat.

Szerző: MéziMcFly

Hugh Laurie, azaz Doktor House legviccesebb beszólásai


Article Tags: · · · · · · · · ·