FILMEZZUNK.HU
Matthew McConaughey még idén kiadja memoárját - a színész őszinte vallomása

Matthew McConaughey még idén kiadja memoárját – a színész őszinte vallomása

1434

Matthew McConaughey még idén kiadja memoárját – a színész őszinte vallomása

Matthew McConaughey Oscar és Golden Globe díjas amerikai színész. A rajongók 95%-osnak ítélik meg Matthew színészi tehetségét,ami jól tükrözi, hogy igencsak jól alakítja a jó és a rosszfiús szerepeit. McConaugheyt leginkább vicces, szórakoztató oldaláról ismerjük, olyan srác, aki mindig kihúzza magát a szorult helyzetekből. Csibészes mosolya és nőcsábász viselkedése igencsak bejön a rajongóknak. De komoly szerepekben is remekül helyt áll. Olyan filmekben szerepelt, mint a: Pénz beszél, Anyám nyakán, Bolondok aranya, Excsajok szelleme, Az igazság ára, Magic Mike, A Wall Street farkasa, A törvény nevében, Csillagok között, A Setét Torony, Vihar előtt vagy az Úriemberek.

Matthew McConaughey még idén kiadja memoárját - a színész őszinte vallomása

Most azonban egy másik oldaláról ismerhetjük meg az 50 éves színészt. Az utóbbi időben betekintést engedett életének fontosabb tapasztalatairól, amiket megoszt velünk. A koronavírus kitörésekor rajongóinak a kialakult helyzetre való tekintettel otthonról a következő buzdító üzenetet mondta:

„Ebben a pillanatban sokkal jobban függünk egymástól, mint eddig valaha. Van egy ellenségünk a koronavírusban, amely arctalan, nincs származása, nincs neme, nincs vallása és nem tartozik egy párthoz sem. Mindannyian le akarjuk győzni és le is fogjuk. Van egy zöld lámpa ennek a piros lámpának a másik oldalán. És azt hiszem, ez a zöld jelzés azokon az értékeken alapul, amelyeket most gyakorolhatunk: a méltányosság, kedvesség, megbízhatóság, ellenállás, tisztelet, bátorság. Legyünk most ilyenek, és ha kikerülünk ebből, talán ez a vírus lesz az a dolog, amely végre egyesít bennünket. Szóval igen, nézzük csak meg, hogy tudunk-e limonádét csinálni ebből a citromból, amelynek a közepén vagyunk!”

Matthew McConaughey 10 legjobb filmje

Matthew most egy olyan belső dolgot tett közzé, ami egyedi a színészek között:

„Mióta csak megtanultam írni, vezetek naplót. Leírtam mindent, ami valaha feldobott, lehúzott, megnevettetett, megríkatott, vagy olyan kérdéseket ültetett el bennem, amik nem hagytak éjszaka aludni. Két éve vettem a bátorságot, hogy ezt a sok évtizednyi naplót egy közös magánzárkába költöztessem  és megnézzem, mi történik. Egy könyvvel tértem vissza.”

Ezt a könyvet szeretné most nyilvánosság elé tárni, melyben őszintén mesél életének részleteiről, a nehezebb és a boldog időszakairól egyaránt, és a Tőle megszokott vicces módján bölcsességeit is megosztja velünk memoárjában. Könyvének a Greenlights, azaz  a Zöld lámpák címet adta. Ez arra utal, hogy az ember életében sokszor kerül nehéz, kilátástalan helyzetbe, de végül minden megoldódik. A színész a következőket mondta könyve kapcsán:

„Nem szeretjük a piros és sárga lámpákat, mert elveszik az időnket. Ám csak akkor érzünk rá a lényegre, mikor rájövünk, hogy előbb-utóbb mind zöldre vált. Onnantól válik az élet egy nagy verssé, amitől egyszerre kapjuk meg azt, amit akarunk és amire szükségünk van.”

Matthew McConaughey annyit még elárult, hogy arról is szó lesz a könyvében, hogy hogyan tudunk azokból a bizonyos zöld lámpákból többet kapni az életben. Memoárja  idén október 20-án jelenik meg Amerikában.

Szerző: MéziMcFly

10 Matthew McConaughey film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·