FILMEZZUNK.HU
Dakota Johnson főszereplésével a Pont az a dal már a mozikban!

Dakota Johnson főszereplésével a Pont az a dal már a mozikban!

2227

Dakota Johnson főszereplésével a Pont az a dal már a mozikban!

Végre megnyitották a mozik kapuikat és már friss filmekkel várják a premierekre kiéhezett nézőket. Az egyik ilyen film egy zenés romantikus dráma a Pont az a dal, amit már vetítenek a mozik. Ha szeretnél kicsit kikapcsolódni a zsúfolt hétköznapokban és egy könnyed filmre vágysz, akkor ez a film tökéletes erre a célra. A film egyik főszereplője A szürke ötven árnyalata trilógia női főszereplője, Dakota Johnson.

A történet a Los Angeles-i zeneipar csillogó világában játszódik, melynek főhőse egy fiatal lány, Maggie Sherwoode (Dakota Johnson), aki egy szupersztár énekesnő, Grace Davis (Tracee Ellis Ross) asszisztenseként dolgozik. Grace egója elképzelhetetlen magasságokban szárnyal, Maggie-nek viszont nagyobb álmai vannak, mint az énekesnő túlterhelt személyi asszisztensének lenni. Nagy álma, hogy szeretne zenei producer lenni,  csakhogy senki sem veszi komolyan. Ám egy nap találkozik a tehetséges David Cliffel (Kelvin Harrison Jr.), akivel elkezdenek együtt dolgozni, ami igazán jót tesz mindkettejük karrierjének. A siker kettejük kölcsönös vonzalmában bontakozik ki, ami gyorsan szerelembe csap át, ami ha néhol viharos is, de biztos út a sikerhez.

A film rávilágít arra, hogy milyen utat jár be egy kibontakozó tehetség, mielőtt befutott és elismert  producer lesz. Rávilágít milyen nehézségeken kell végigmenni egy “sztárpalántának”, kik segítik Őt ebben és mennyire befogadó az amerikai zeneipar, ha egy újonc kerül a középpontba, méghozzá olyan, akinek igazán tehetsége van ahhoz, hogy Ő is nagy sztár legyen. Ez a film olyan hatást fog kelteni, hogy ezt tényleg érdemes megnézni. A Pont az a dalt Nisha Ganatra rendezte. A forgatókönyvet Amie Doherty írta. A film producerei Tim Bevan és Eric Fellner.  A film főszereplői: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Zoë Chao, Bill Pullman, Eddie Izzard és Ice Cube. A zeneszerző pedig Amie Doherty.

Szerző: MéziMcFly

8 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Dakota Johnsonról


Article Tags: · · · · · · · · ·