FILMEZZUNK.HU

Magyar szinkronos filmelőzetest kapott a Miután összecsaptunk!

8635

Miután összecsaptunk (2020) – Előzetes

A Miután folytatásában, a Miután összecsaptunk című filmben Hero Fiennes-Tiffin és Josephine Langford mellett jönnek híres újoncok is, mint Dylan Sprouse és a Vámpírnaplók sztárja Candice King. Az viszont biztos, hogy Tessát nagyon megváltoztatta Hardin titka, hová tűnt az az ártatlan lány?

A történet szerint Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia. Egyértelműen vesztesként kerül ki a küzdelemből. Hardin továbbra sem tud semmit felmutatni, egyedül Tessa elvesztésétől kell tartania. Egy dolog biztos csupán, hogy a történtek után semmi sem lesz a régi. Tessa úgy gondolta, hibáival együtt képes elfogadni Hardint, még a keménysége felett is szemet hunyt, de amikor újabb információk birtokába jut a fiú korábbi tetteiről és kapcsolatuk kialakulásának valódi körülményeiről, elbizonytalanodik. Már egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban ismeri a fiút, az élete zavarossá válik, úgy érzi, becsapták. Szeretne mindent hátrahagyni, de nem tud szabadulni az együtt töltött idő emlékeitől.

Ugyanakkor abban is biztos, hogy megunta a szószegést, és az előtte álló ígéretes jövőt sem szeretné veszni hagyni. Komolyan fontolóra veszi, hogy kilép a kapcsolatból. A látszat ellenére Hardin is gyötrődik, talán most először érzi igazán, mekkora hibát követett el. Küzdeni akar a szerelmükért, de kétséges, hogy egy ember valaki vagy valami kedvéért tud-e teljesen szakítani régi énjével. A Miután összecsaptunk szeptember 3-án érkezik a hazai mozikba!

20 romantikus film, amit bármikor megnéznénk


Article Tags: · · · · · · · · ·