FILMEZZUNK.HU
Tévésorozatot vállalt Robert Downey Jr.

Tévésorozatot vállalt Robert Downey Jr.

1174

Tévésorozatot vállalt Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. nem arról híres, hogy sorozatokban vállalna szerepet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs is köze ilyesmihez. Talán kevesen tudják, de az HBO sikeres sorozata, a Perry Mason is az ős produkciós irodája révén valósulhatott meg. Most pedig az Apple TV+-nak készítenek majd egy új sorozatot.

15 híresség, akiket gyerekként kirúgtak az iskolából

Az egyelőre cím nélküli projekt alapja Michael Lista egy korábbi cikke, a főhőse pedig egy kanadai nyomozó. Hősünk elkeseredetten küzd, hogy egy sok-sok éve megoldatlan ügynek a végére járjon. Ezért beépül az alvilágba, ám az események nem várt fordulatot vesznek, amikor barátság alakul ki közte és a feltételezett elkövető között. Egyelőre a sorozat részleteiről elég kevés részlet ismert. Nem tudni még, hogy hány epizódban gondolkoznak, ahogy azt sem, ki lehet a rendező és kik lesznek a főszereplők. Abban biztosak lehetünk, hogy Robert Downey Jr. nem lesz az, de egy mellékszerepet elvállalhat majd.

A projekt produceri feladatait mellette Adam R. Perlman, Susan Downey és Amanda Burrell látja majd el, a forgatást pedig a színész saját produkciós irodája, a Team Downey fogja lebonyolítani. Ez egyébként a Perry Mason mellett egy másik TV-s projekten is dolgozik, méghozzá a Netflix megbízásából készülő Sweet Tooth képregény-adaptáción.

Robert Downey Jr. 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(via Mafab.hu)


Article Tags: · ·