FILMEZZUNK.HU
15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

31673

A legjobb minisorozatok

A rohanó mindennapokban az embernek kevés ideje van kikapcsolódni. Sokszor éppen ezért bele sem vágunk olyan több évados sorozatokba, amiket egyszerűen nincs időnk végignézni. Ezért összegyűjtöttünk Nektek 15 olyan sorozatot, amiket igen rövid idő alatt fel lehet falni, mivel vagy csak 1-2 évados a széria, vagy csupán 1 évados, de csak pár részes. A sorikat kronológiai sorrendben szedtük össze.

(1) A lista (2007)

/1 évad, 12 rész/

Egy csapat tini éjszaka egy félreeső szigeten. Szerelem, rejtély, rivalizálás – minden együtt van a lebilincselő természetfeletti drámához.

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

(2) Halottnak a csók (2007) /2 évad, 22 rész/

A felnőtteknek szóló mese középpontjában Ned áll, egy pitekészítő fiatal srác, egy nagyon különleges képességgel. Kisfiúként Ned rájött, hogy egyetlen érintésével fel tudja támasztani a halottakat, azonban ha még egyszer megérinti, ismét meghal, de most már végleg. Ned képessége sem tökéletes, ugyanis a halottak mindössze egyetlen percig támadhatnak fel – illetőleg, ha feltámadási idejük túllépi ezt a mágikus hatvan másodpercet, akkor a közelben egy véletlenszerűen választott élőlény minden előzmény nélkül meghal. Emerson Cod, egy magánnyomozó is tisztában van Ned különleges képességével, és azt megpróbálja kihasználni, dollárra váltani, mégpedig úgy, hogy a hullaházban erőszakos halállal távozottakat élesztenek fel egy percre, hogy megpróbáljanak minél több információt nyerni tőlük gyilkosukkal kapcsolatban. Így tehát Ned számára is egyértelmű, hogy kordában kell tartania a képességét, arról azonban nem tehet, hogy amikor meglátja halott gyermekkori szerelmét és feléleszti, már nem képes visszaküldeni az örök sötétségbe, így a lány, Chuck életben marad. Az életben maradásnak azonban természetesen ára van: egy személy meghal a közelben, valamint Ned egy ujjal sem érhet Chuckhoz, hiszen azzal csak megölné őt, így plátói, romantikus kapcsolatuk nyilvánvalóan előre nem látható bonyodalmak hadát eredményezi.

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

(3) A Harper-sziget (2009) /1 évad, 13 rész/

A Harper-sziget, 37 mérföldre Seattle-től. 7 évvel ezelőtt, John Wakefield 6 embert gyilkolt meg. Ezek voltak a sziget történetének első gyilkosságai, de nem az utolsók.

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

(4) Alcatraz (2012) /1 évad, 13 rész/

1963 márciusában bezárták a San Franciscó-i öbölben fekvő börtönsziget fegyházát, és a rabokat más börtönökbe szállították. Vagy mégsem így történt? Csaknem 40 évvel később titokzatos módon hirtelen megjelennek az itt raboskodott elítéltek, és úgy tűnik, nem fogot rajtuk az idő. Rebecca Madsen (Sarah Jones), a fiatal és elszánt nyomozónő Diego Soto (Jorge Garcia) Alcatraz-kutató tudós segítségével a rejtély nyomába ered. Hamarosan kiderül, hogy Emerson Hauser (Sam Neill) sokat tapasztalt FBI-ügynök is a hírhedt alcatrazi bűnözők nyomában van.

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

(5) Bízz bennem! (2013) /2 évad, 8 rész/

Howard Halloway gyermek-tehetségkutató, a kevés megmaradt hollywoodi jófiúk egyike. A tizenhárom éves Lydia felfedezése után kiszállna az üzletből, ám akkor elszalasztaná a nagy lehetőséget. Így az új szomszédja, Marcy támogatásával meg kell küzdenie a lányát a széltől is óvó apjával, Agnessel, a kétszínű producerrel, és túl kell járnia a nemesis Aldo eszén. Amikor Lydia a hollywoodi álom küszöbére érkezik, Howardnak az az érzése támad, az ifjú felfedezettje talán nem is az, amilyennek látszik.

15 minisorozat, amik egy-két nap alatt megnézhetőek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·