FILMEZZUNK.HU

Befutott a Mulan legújabb magyar nyelvű filmelőzetese!

3725

Mulan (2020) – Előzetes

Hosszú évtizedeket kellett rá várni, de hamarosan végre a mozikba kerül Niki Caro előszereplős Mulan filmje, melynek főszerepeit Liu Yifei és Donnie Yen alakítják. Hogy mennyiben fog különbözni a feldolgozás az eredeti Disney mesétől, arról még csak találgatni lehet, az mindenesetre biztos, hogy a korábbi közönségkedvenc Mushu feltűnésére ezúttal nem kell számítanunk. Mindenesetre az új trailer is kimondottan jól fest, ami egy 200 millió dollár feletti költségvetésű produkciónál azért valahol elvárható.

A film rendezői székét a Menedék direktora, Niki Caro foglalja el, a címszerepet a Hollywoodban eddig ismeretlen Liu Yifei játssza, aki mellett az Ip Man és a Zsivány Egyes sztárját, Donnie Yent láthatjuk Tung szerepében. A további szerepeket Jet Li, Jason Scott Lee, Gong Li, Nelson Lee, Rosalind Chao, Utkarsh Ambudkar és Tzi Ma alakítják.

A történet főhősre egy fiatal kínai lány, aki a hunok támadásakor beteg apja helyett vonul be a seregbe, hol beteljesítse sorsát és hőssé váljon. Itthon mozikban nézhetjük a Disney élőszereplős Mulanját, szeptember 10-én indul a kaland nagyvásznon, addig lehet hangolódni az utolsó trailerrel már magyar nyelven is.

10 hihetetlen Disney történet, aminek valójában igazságalapja van

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·