FILMEZZUNK.HU
Jön a Space Jam 2!

Jön a Space Jam 2, befutott az első kedvcsináló hozzá!

1140

Jön a Space Jam 2!

Amikor Hollywood felfedezte, miket lehet művelni az új CGI-technológiával, akkor aztán kaptuk az élőszereplős és az animációs filmek ötvözeteit rendesen. Az egyik ilyen volt az 1996-ban bemutatott Space Jam, ami Tapsi Hapsié mellett az akkor karrierje csúcsán levő Michael Jordan hírnevét is öregbítette. 25 évvel az eredeti után fogják bemutatni a folytatást, illetve rebootot, a Space Jam: A New Legacyt, amelyben ezúttal LeBron James kosarassztár kapja meg a lehetőséget, hogy harcba szálljon az igazságért rajzfilmes (pardon: animációs filmes) figurákkal karöltve, a maga szakterületén. James pedig egy alább megtekinthető videóban bemutatta a film első kedvcsinálóját.

A kedvcsináló persze csak alig több mint egy labdapattintásnyi pillantást enged vetni a csapat, a Tune Squad filmbeli mezére, de már ez is valami. A Space Jam-reboot amúgy épp, hogy megúszta a koronavírust, mert még a nagy lezárások és forgatás-leállítások előtt sikerült befejezni a forgatást. Így a 2021. július 16-i premierje egyelőre biztosnak tűnik.

A Space Jam: A New Legacyt Malcolm D. Lee (Holtunkiglan, Csajtúra) rendezte, a forgatókönyvet Chuck Jones karakterei alapján Ryan Coogler (Creed, Fekete Párduc) és Sev Ohanian (A megálló, Keresés) írták. A filmben LeBron James és a Bolondos dallamok jól ismert figurái mellett olyan sportolók fognak feltűnni mint Damial Lillard (Portlan Trailblazers), Anthony Davis (Los Angeles Lakers) és Klay Thompson (Golden State Warriors)

20 sosem látott kulisszafotó, ami teljesen új oldalról mutatja be kedvenc filmjeinket

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·