FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

Magyarországon forgat Jason Momoa

2853

Magyarországon forgat Jason Momoa

Megérkezett Magyarországra Jason Momoa, aki Magyarországon forgat, mivel augusztus 25-ig a Dűne című film néhány jelenetének újraforgatása zajlik. A Dűne című filmet eredetileg 2020 decemberében tervezték bemutatni először az USA-ban, de a járványügyi helyzet miatt ez is csúszik. A Dűnének egyébként nem csak azért vannak magyarországi vonatkozásai, mert itt forgatják, a híres színész dublőre is magyar.

View this post on Instagram

A long and hard, but magical and unforgettable journey leading to Arrakis, I wouldn’t trade a single moment. And the real journey, the real adventure, is just beginning. I am indescribably grateful that there was room for me on board as well. Being with both the director icon, Denis Villeneuve, and the actor legends in an adaptation of a Frank Herbert book, though, is truly a lifelong experience and a fantastic honor. But still the dearest benefit to me for the Dune is that I was able to work with my Brother. I was a cursed, space assassin Sardaukar soldier and I also had to jump into some scenes instead of Jason Momoa. Thank you Jason @prideofgypsies for your inspiring example, humanity, professionalism, environmental responsibility, and last but not least, thank you for working together! Mahalo Aquaman, God bless you! Ladies and Gentlemen, Mr. Jason Momoa, and some hippie! Special Thanks to: @balint.megyeri , Dora Takacs, Kim Fardy @kim_fardy and Damien Bray @da_bray ! Happy Birthday, Hungary! #shooting #double #jasonmomoa #aquaman #rocknroll

A post shared by Megyeri Balázs Blaise (@blaisemegyeri) on

Egy az Instagromon felbukkant fotó alapján a világsztár nagyon jól érezte magát magyar hasonmása, Megyeri Balázs társaságában. A magyar dublőr nem csak egy szimpla hasonmás, rendszeresen helyettesíti is a világsztárt a filmes jelenetekben.

Már régóta hasonlítgattak Jasonhöz, aztán a castingdirector odajött hozzám, hogy kiválasztottak Jason Momoának. Először azt hittem, viccel velem, de kiderült, hogy Momoának kell egy “picture double” az olyan jelenetekhez, amelyekben bár szerepel, de nem ő van fókuszban, hanem mondjuk a háttérben nézelődik, jön-megy, vagy egy párbeszédet hallgat. Ilyen esetekben a tényleges sztárt nem hívják be forgatni, mert nagyon drága lenne még ekkor is őt foglalkoztatni

– mondta el a Borsnak Megyeri Balázs. Jason Momoát egyébként a Deák Ferenc téren látták felbukkanni többen is, az autogramvadászoknak érdemes ezen a környéken mozogniuk a következő napokban.

10 meglepő érdekesség a szülinapos Jason Momoaról

(via Filmsor)


Article Tags: · ·