FILMEZZUNK.HU
Sacha Baron Cohen főszereplésével jöhet a Borat 2!

Sacha Baron Cohen főszereplésével jöhet a Borat 2!

1330

Jöhet a Borat 2!

Bár megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik volt a legemlékezetesebb Sacha Baron Cohen által kitalált karakter, a nagy többség 2006 óta nem Ali G-re, hanem a kazah nép nagy fehér gyermekére szavazna. Pedig a színész-komikus már a Da Ali G Show-ban frenetikusan alakította a jóindulatú, művelődni vágyó Borat Sagdiyevet, a széria azonban megmaradt egy kevesek által ismert, de annál nagyobbra tartott kuriózumnak – ellentétben a figura önálló filmjével. Így nem csoda, hogy amikor terjedni kezdett egy videó, amiben a jellegzetes bajuszú “dokumentumfilmes” egy robbantott pick-uppal közlekedik Los Angeles belvárosában, mindenki arról kezdett beszélni, hogy elkezdődtek a második rész forgatásai.

Sacha Baron Cohen főszereplésével jöhet a Borat 2!

Ugyanakkor fontos megjegyezni egyrészt, hogy a szatíra műfajának nagymestere még egy szóval sem kommentálta a híreszteléseket. Másrészt pedig Amerikában hamarosan elindul az elnökválasztási kampány, így könnyen előfordulhat, hogy a politikusok rémálmának számító Cohen szimplán csak borsot készül törni mindkét oldal orra alá, nagyjából úgy, ahogy 2018-ban is tette.

Egyvalami azonban biztos: hogy a színész-komikus készül valamire. Alig egy hónapja álruhá(k)ban trollkodott meg egy szélsőjobbos rendezvényt, majd megpróbálta megviccelni New York polgármesterét, és bár akkor még sokan azt gondolták, hogy mindez azt jelenti, hogy készül a Who Is America második évada, a The Wrapnek egy, a produkción dolgozó anonim forrás azt nyilatkozta, hogy erről szó sincs. Már csak az a kérdés, hogy van-e összefüggés a három dolog között?

16 híresség, akik a valóságban olyan kicsik, hogy megdöbbensz a látványtól

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·