FILMEZZUNK.HU
Robert De Niro és Al Pacino újra közös filmmel jelentkezik

Robert De Niro és Al Pacino újra közös filmmel jelentkezik

2201

Robert De Niro és Al Pacino újra közös filmmel jelentkezik

A Gladiátor és az Alien legendás rendezője, Ridley Scott nagyon durva szereplőgárdát rántott össze a felesége megbízásából meggyilkolt Maurizio Gucci életéről szóló alkotásához. Igazi világmárka a Gucci, hiszen szinte szimbóluma lett a jólétnek és a divatnak, az ikonikus logót pedig mindenki ismeri. Az egykori tulajdonos, Maurizio Gucci elég kalandos életet élt, hiszen nagyon sikeres üzletember volt, viszont állítólag amikor el akarta hagyni egy másik nőért az agydaganattól szenvedő feleségét, az bosszúból megölette őt. Mikor kiderült a dolog, a betegségére fogta, és végül hosszú évekre börtönbe zárták – ez a történet ihlette meg a Szárnyas fejvadász készítőjét, Ridley Scottot.

Robert De Niro és Al Pacino újra közös filmmel jelentkezik

Az elvileg jövő novemberben érkező Gucci-film elég nagy neveket fog felvonultatni, így már most felkészülhetünk arra, hogy jó pár kategóriában Oscar-díjra fogják jelölni, ugyanis szerepelni fog benne Lady Gaga (Csillag születik), Al Pacino (A Keresztapa), Robert De Niro (Nagymenők), Adam Driver (Házassági történet) és többek között Jared Leto (Mielőtt meghaltam) is.

MovieWeb cikke szerint a film címe elvileg csupán az lesz, hogy Gucci, és Sara Gay Forden könyve alapján készíti el a forgatókönyvet Roberto Bentivegna. A projektet az MGM nyerte meg magának, szóval valószínűleg nem kerüli majd el a mozikat, és a hírek szerint egy nagyon érdekes karakterekkel teli, izgalmas igaz történetet fognak elmesélni a készítők, amit mindenképp látnunk kell. Igaz, hogy már ezek a színészek is elegek ahhoz, hogy a legtöbb ember megnézze az alkotást, és már most látszik, hogy egy új mestermű van születőben, amiben remek alakításokat láthatunk majd, és talán Ridley Scott is hazavihet majd egy arany szobrocskát, ha már nagyjából négy évtizede ontja magából a fantasztikus filmeket.

17 filmes klisé, ami bebizonyítja, hogy a forgatókönyvírók nagyon keveset tudnak a való életről

(via Promotions.hu)


Article Tags: · · · · · ·