FILMEZZUNK.HU
Az Odaát Dean Winchesterét, Jensen Acklest legközelebb ismét egy sorozatban láthatjuk viszont

Az Odaát Dean Winchesterét, Jensen Acklest legközelebb ismét egy sorozatban láthatjuk viszont

1226

Az Odaát Dean Winchesterét, Jensen Acklest legközelebb ismét egy sorozatban láthatjuk viszont

A sorozat két producere Seth Rogen és Evan Goldberg a Comic-Con@Homeon elárulták, hogy berendelték a közkedvelt The Boys 3. évadát. Az egyik alkotó Eric Kripke, akinek a neve ott volt a Supernatural epizódjainál is. Jensen Ackles a 15 évig tartó természetfeletti Odaát című sorozatban lett közismert Dean Winchester néven, testvérével Sam Winchesterrel (Jared Padalecki) az oldalán. Sok hírt lehet olvasni arról, hogy a Winchester fiúk befejezik a sorozatot, de ennek ellenére évről évre megajándékoztak minket jobbnál jobb évadokkal. Sajnos a misztikus sorozat  idén ősszel tényleg véget ér, de jó hír, hogy Jensen újabb sorozathoz szerződött le, méghozzá a The Boysba, amelyben a 3. évadtól fog szerepelni. A képen Ackles éppen a The Boys képregénykötetét olvassa.

Jensen a sorozatban egy Soldier Boy nevű srácot fog alakítani. Soldier Boy az, aki a Garth Ennis és Darick Robertson képregényében  egy olyan karaktert fog alakítani, aki a második világháborúban harcolt, és jobbára csak a biztos halálba vezette a gondjaira bízott egységeket , mégis belőle lett az első celeb-szuperhős és valódi híresség vált belőle.

A sorozat egy olyan korban játszódik, ahol a szuperhősök többsége el van telve celeb státuszával, és ez gyakran felelőtlen viselkedéssel párosul, ami a világ biztonságát is veszélybe sodorja. A középpontban egy renegát csapat áll, akik ezekkel a korrupt, elkanászodott hősökkel foglalkoznak, s ha kell, likvidálják őket. Elsődleges célpontjuk pedig a The Seven szuperhős csapat, róluk akarják lerántani a leplet, valamint menedzsmentjükről. A sorozat főszereplői: Karl Urban (Billy Butcher), Jack Quaid (Hughie Campbell), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Annie January), Dominique McElligott (Queen Maeve) és Jessie T. Usher (A-Train).

A The Boys második évada szeptember 4-én startol az Amazon Prime Videón, mindjárt három résszel, melyeket minden pénteken újabb epizód fog követni. A harmadik évad premierdátumáról egyelőre még nincs hír. Ackles korábbi szerepei közé tartozik a Sötét angyal, Dawson és a haverok, Smallville, Az átjáró, vagy a Véres Valentin 3D.

Szerző: MéziMcFly

15 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jensen Acklesről


Article Tags: · · ·