FILMEZZUNK.HU
Cameron Diaz 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Cameron Diaz 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

33561

3. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris (Kate Winslet) szenvedélyes, érzékeny, gyönyörű, és… szenved. Hasztalan próbálja kiverni fejéből kollégáját, akibe viszonzatlanul szerelmes, és akivel titkos viszonyt folytat. A szerkesztőség karácsonyi buliján jön a végső döfés: Jasper (Rufus Sewell) eljegyezte azt a libát a terjesztésről. Amanda (Cameron Diaz) gyönyörű, csinos, sugárzó, és… csupa stressz. Nem elég, hogy munkamániás, és a blackberryjével alszik, ráadásul rájött, hogy a pasija a recepciós kislánnyal hetyeg, ezért kénytelen villámgyorsan szakítani. Két összetört szívű szingli hölgy a világ két pontján… Mindkettőre ráférne két hét pihi, távol az eddigi életétől, távol mindentől, de főleg a pasiktól. És itt lép a képbe a mentőöv, pontosabban háló, a világháló. Iris és Amanda egymásra találnak, és egy frappáns otthoncsere keretében Iris a napfényes Los Angelesbe repül, Amanda pedig a ködös – és havas – Albionba, vagy ahogy prózaibban mondanánk, Angliába. Ám a pasimentes téli vakáció nem teljesen úgy alakul, ahogy tervezték…

Cameron Diaz megtartotta a filmben általa viselt összes ruhát. Egy showműsorban Dustin Hoffman elmondta, hogy a szereplése a filmben nem volt megtervezve. Éppen arra ment autóval, látta a felszerelést és a kamerákat, és gondolta, megnézi, mi folyik ott. Mivel a rendezővel jó ismeretségben voltak, kitaláltak egy olyan jelenetet, ami illett a sztorihoz, és benne is maradt a végleges változatban.

2. Annie (2014)

Benjamin Stacks (Jamie Foxx) gazdag iparmágnás, aki most a polgármesteri székért indul a választáson. Kampánya részeként szeretné magához venni Annie-t (Quvenzhané Wallis), a csecsemőként magára hagyott árvát, aki nem éppen tökéletes nevelőszülőjével, Miss Hannigannel (Cameron Diaz) él. Ami kezdetben csupán a választópolgárok megnyeréséről szól, komoly kötődéssé alakul Benjamin Stacks és Annie közt.

Miss Hannigan karakterét eredetileg Sandra Bullock játszotta volna, azonban a színésznő visszautasította az ajánlatot mondván, utálja a musicaleket, és soha nem szeretne játszani egyben sem, így kapta meg végül Cameron Diaz a szerepet.

1. Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas, 2008)

A házasságok legtöbbje az égben köttetik, de néhány Vegasban. Az utóbbiak többnyire érdekesebbek. Joy (Cameron Diaz) egy nagy csalódást elfelejteni, Jack (Ashton Kutcher) pedig bármilyen csalódást elkerülni jön Vegasba. A véletlen úgy hozza, hogy egy este együtt buliznak, éjszaka viccből összeházasodnak, és reggel egymás mellett ébrednek. De nem csak egy házaspárt nyertek az éjjel, hanem meg is gazdagodtak: egy játékgéppel megütötték a főnyereményt. Kié lesz a vagyon? Aki jobban bírja. Mert persze azonnal beindul a kölcsönös hadviselés: az ifjú asszonyka és ura egyforma elszántsággal, ravaszsággal és gátlástalansággal igyekszik megszabadulni a másiktól, hogy övé legyen a millió. Mézeshetekről szó sincs. Csapdákról, gyilkossági kísérletekről és átverésekről annál inkább. Itt valaki pusztulni fog. Vagy szerelmes lesz…

A film angol címe “What happens in Vegas”, a híres mondásból származik: “ami Vegasban történik, az Vegasban is marad”. Joy bulis trükkje megjelenik Cameron Diaz egy másik filmjében, a Charlie angyalaiban is.

A leghíresebb magyar szinkronhangok

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésznőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Cameron Diaz produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása; Érdekességek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·