FILMEZZUNK.HU
Ridley Scott nem akarta abbahagyni az Alient, még vannak tervei!

Új Alien-film a láthatáron!

1953

Új Alien-film a láthatáron!

A napokban debütált a HBO Max saját gyártású sorozata, A farkas gyermekei, amelynek első két epizódját maga Ridley Scott rendezte. Kétségtelen, hogy a mesternek a sci-fi műfaja fekszik a leginkább, és nagyon úgy tűnik, hogy az Alien franchise-t sem tudja elengedni.

Alien: Covenant (2017) - Előzetes

Scott a Forbes magazinnak adott interjújában ugyanis elárulta, hogy hamarosan újabb Alien film előkészületeibe vág majd bele. Bár a rendező azt is leszögezte, hogy annak ellenére, hogy ő maga meg van elégedve a Prometheus szállal, ezt az irányvonalat nem viszi majd tovább. Az Alien: Covenant szintén felemás fogadtatásban részesült, nemrégiben pedig maga Scott is úgy érezte, hogy nem érdemes visszatérni az előzmény történetekhez, sokkal inkább egy szintet kellene lépnie az egész koncepciónak, ennél több részletet viszont nem árult el az elképzeléseivel kapcsolatban.

Ridley Scott egyébként jelenleg a The Last Duel projekten dolgozik, amelynek forgatókönyvét Ben Affleck és Matt Damon jegyzi.  A farkas gyermekei első három epizódja már elérhető az HBO Max műsorkínálatában, amelyekre érdemes ráhangolódni a sorozat ütős előzetesével!

14 sikertelen felvétel, amik végül a filmeket mestermunkákká alakították

(via Mafab)


Article Tags: · ·