FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Stephen King Végítélet-sorozata

Előzetest kapott Stephen King Végítélet-sorozata

1675

Előzetest kapott Stephen King Végítélet-sorozata

A napokban beszámoltunk Nektek arról, hogy a horror koronázatlan királyának, Stephen Kingnek készül a legújabb sorozata Végítélet címmel, ami az egyik legnagyszerűbb regényeinek egyike. A Végítélet idén debütál az Egyesült Államokban, és megérkezett hozzá az első előzetes is.

A The Stand (Végítélet) Stephen King 1978-ban megjelent regénye. A leírás szerint egy katonai támaszpontra csöppenünk, ahol az elszabaduló vírus elképesztő gyorsasággal terjed, amit senki nem tud megállítani, és a Föld lakosságának jelentős százaléka a fertőzés áldozata lesz. Akadnak azonban immunis emberek, akik két táborra szakadnak, és előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik, hogy összecsapjanak. A történet a jó és a gonosz biblikus harcáról szól, ami King munkásságának egyik legmeghatározóbb darabja. A minisorozat tíz epizódból fog állni.

King ezúttal is közreműködött a széria elkészítésében és egy kibővített befejezést is írt a szériához, amiből kiderül, hogy mi történik a túlélőkkel, miután szembenéztek a főgonosszal, Randall Flagg-gel és hordájával. A sorozat főszereplői: James Marsden -> Stu Redman, Alexander Skarsgård -> Randall Flagg, Amber Heard -> Nadine Cross-t, Odessa Young -> Frannie Goldsmith, Heather Graham -> Rita Blakemoor, Henry Zaga -> Nick Andros. További szereplők: Marilyn Manson, Whoopie Goldberg pedig a 108 éves, a jó oldalon álló embereket összegyűjtő Abagailt alakítja. A sorozat az Egyesült Államokban a stremingszolgáltató kínálatában lesz elérhető december 17-től, de magyarországi debütálásról továbbra sincs információ.

Szerző: MéziMcFly

Magyar szinkronhangok a Bosszúállók mögött


Article Tags: · · · · · ·