Világméretű felháborodást keltett a Netflix díjnyertes "gyerekpornója"

Világméretű felháborodást keltett a Netflix díjnyertes “gyerekpornója”

14506

Világméretű felháborodást keltett a Netflix díjnyertes “gyerekpornója”

Világszerte óriási felháborodás övezi a Netflix által szeptember 9-én műsorra tűzött, a Sundance fesztiválon korábban díjat nyert francia filmalkotást, a Cuties-t (Mignonnes). A magyarul „Cukifalatok” címen futó francia dramedy egy diszfunkcionális, Franciaországban élő szenegáli muszlim családban felnövekvő 11 éves kislány történetét meséli el.

Hatalmas botrányt kavart a Netflix 11 éves „érzéki táncos” gyerekekről készült filmje

A 11 éves Amy édesanyjával és öccsével él, és elege van anyja tradicionális, konzervatív értékrendjéből, viszont nagyon tetszik neki a szomszédos Angelica szabadlelkű tánccsoportja, amelyben serdületlen kortárs lányok a twerkelés (a szó jelentése az Oxford English Dictionary szerint a következő: előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére – a szerk.) művészetét gyakorolva igyekeznek kitörni az őket megnyomorító, életidegen, hímsoviniszta, vallási fanatikus, fehér (fekete), keresztény (muszlim) világból.

A film már akkor óriási felzúdulást váltott ki, amikor a Netflix még csak annak plakátját publikálta. A tömegméretű felháborodás nyomán a filmgyártó cég még bocsánatot kért, elismerte, hogy a hirdetés „nem volt OK”, és azt állította, hogy az „semmilyen módon nem reprezentálja magát a filmet”. Nos, a nézők nem kis csoportja úgy véli, a poszter méltó beharangozója volt a két napja megtekinthető mozgóképnek. Az amerikai szülői szervezet, a Parents Television Council szerint a Cuties szülői szemmel nézve „rosszabb, mint azt valaha is gondolhattuk volna”: amit a poszter sejtetett, az halványan sem ér a nyomába annak, amit a film valójában bemutat. Azt, hogy a gyomorba markoló iszony ez alkalommal nemcsak a konzervatív, maradi, a világot a múlt sötétségébe taszítani kívánó nézőknél lépett fel az is bizonyítja, hogy annak trailerét a YouTube-on eddig megtekintő több, mint nyolc és félmillió néző közül csak mintegy 40 ezren lájkolták, szemben az 1,6 millió dislike-kal.

A Cuties minden idők legrosszabb filmjévé lépett elő a maga 1,7-es (egy egész hét, nem tévedés) értékelésével. Az oldalon a szülőknek szóló (ParentsGuide) rovatban a 621 értékelő közül 617 a film szexuális tartalmát „súlyosnak” értékelte. Nem is véletlenül. A táncos csoport tagjai (akik, hangsúlyozom, gyerekek, serdületlen kislányok!), szexuális pózokban, nemi aktusokat imitáló mozgással, feneküket rázva, lábaikat természetellenesen széttárva „valósítják meg önmagukat”, a filmet néző pedofilok legnagyobb örömére és élvezetére. A „legszörnyűbb jelenetnek” kikiáltott, a világhálón is megtekinthető részletben pedig Amy a nemi szervéről készült szelfit teszi közzé a világhálón, ezzel is bizonyítva, hogy ő már nem kislány.

A Netflix úgy tűnik, most tényleg melléfogott. Az előfizetők milliói sok mindent elnéztek nekik a szórakoztató és sok esetben értékes tartalmak miatt, de most minden jel arra mutat, hogy ez a film tényleg öngól lesz, hiszen világméretű mozgalom indult az előfizetések törlésére…

Meryl Streep főszereplésével jön a Netflix legújabb LMBTQ filmje

(Forrás: vasarnap.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download