FILMEZZUNK.HU
A Legendás állatok és megfigyelésük 3-ba visszatérhet Hagrid és Voldemort

A Legendás állatok és megfigyelésük 3-ba visszatérhet Hagrid és Voldemort

3108

A Legendás állatok és megfigyelésük 3-ba visszatérhet Hagrid és Voldemort

Több cikk szólt már arról a hírről, miszerint a Legendás állatok harmadik részében további karaktereket láthatunk viszont a nagysikerű Harry Potter című fantasy sorozatból. A HP-univerzumból Tom Denem (a későbbi Voldemort) és Rubeus Hagrid is visszatérhet egy szerep erejéig. Eddie Redmayne, aki a szériában Newtot alakítja, elmondta, hogy nagyon szeretné a fiatal Rubeus Hagridot is látni a folytatásokban. De nemcsak egy színész szerint jönnek vissza sztárvendégek. A hírmorzsa egy részéhez Dan Fogler (A kabalapasi, Derült égből szerelem, Hannibal sorozat, The Walking Dead sorozat), is csatlakozott, aki a filmben Jacob Kowalskit alakítja. Dan elmondta, hogy Hagrid karaktere, azaz Robbie Coltrane igencsak valószínű, hogy tiszteletét teszi a széria harmadik részében.

22 meglepő filmes tény, amikről alig tudtunk

Továbbá esélyes, hogy visszatér a sötét nagy úr is, persze még azon időszaka előtt, hogy ténylegesen Voldemorttá vált volna. A folytatásban természetesen Albus Dumbledore is szerepet fog kapni, akinek fiatalkori énjét a Grindelwald bűntetteiben már láthattuk Jude Law szerepében. Dan felvázolta, hogy szerinte hogyan is csöppenhet be a barátságos óriás a folytatásba: Hagrid anyja, az óriás Fridwulfa először Redmayne karakteréhez, Newthoz fordulna, hogy gondoskodjon gyermekéről, ám Ő nem segít neki. Így aztán Fridwulfa Kowalskit kéri meg, aki már benne van a dologban, így Ő neveli fel a “csöppséget”.

A Legendás állatok 3. már Hagrid születése után játszódhat (a Grindelwald bűntettei 1927-ben játszódik, Hagrid pedig 1928-ban jött világra), ha minden igaz, a harmincas években, így tehát teljesen logikusnak tűnik Fogler elképzelése. Az írónő J.K. Rowling, könyveivel ellentétben viszont Hagridot háromévesen hagyta magára Fridwulfa, és ezután varázsló apja nevelte őt. Róla nem tudni pontosan, hogy hívták, így Mr. Hagridként szokás hivatkozni rá. Ő fia második roxforti évében halt meg.  De elképzelhető, hogy Hagrid gyermekkorára vonatkozó emlékei az évek során igencsak megkoptak, így elképzelhető, hogy apja személyét újragondolhatják a Legendás állatok alkotói, vagy akár egy nevelőapával is kibővíthetik a történetet.Fogler említést tett a Harry Potter és az azkabani fogolyban szereplő időnyerőre, aminek segítségével felbukkanhatna pár HP szereplő, aki véletlenül téved a harmincas évekbe.

Annyit biztosan lehet tudni, hogy a stúdió eleve többet szeretne mutatni Roxfortból a folytatásokban, ahogy a fiatal Albus Dumbledore-ból (Jude Law) is. Akárhogy is lesz, mi bármelyik Harry Potter színészt örömmel és kimondhatatlan izgalommal várjuk viszont. A Legendás állatok harmadik részének forgatását a koronavírus-járvány szüneteltette, így idén szeptemberben kezdhetik el forgatni. A film premierdátuma eredetileg 2021. november 12. lett volna, de a vírus miatti esetleges csúsztatásról egyelőre nincs információ.

Szerző: MéziMcFly

Új Harry Potter film a láthatáron!


Article Tags: · ·