FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy ki lesz a Hangya 3 gonosztevője

Kiderült, hogy ki lesz a Hangya 3 gonosztevője

884

Kiderült, hogy ki lesz a Hangya 3 gonosztevője

Bővül a Marvel-univerzum filmjeinek listája. A Hangya (2015) és A Hangya és a Darázs (2018) után hamarosan érkezik A Hangya 3. Az Ant-Man, az MCU egyik legnagyobb sikere volt, mivel a teljesen új karakter a semmiből érkezett és lett sikeres a maga erejéből. Bár a Hangya kicsit másabb, eltérő módon mutatkozott be, mint az eddig megszokott karakterek, ennek ellenére szerencsére a nagyközönségnek ez a stílus is teljesen bejött, így nem volt kérdés, lesz-e folytatása a filmnek. Érdekesség, hogy az első Hangya világszerte 519 millió dollárt zsebelt be, ezzel bizonyítva a nézők elégedettségét. A 2. rész, ugyancsak világszerte még ennél is több, pontosan 623 milliós bevételt hozott. Hamarosan pedig érkezik a 3. rész is, és mostmár azt is tudjuk, hogy ki lesz majd a film főgonosza.

Kiderült, hogy ki lesz a Hangya 3 gonosztevője

Az ellenséget Jonathan Majors fogja alakítani, aki az HBO-n most debütált legújabb misztikus sorozat Lovecraft Country sztárja, és aki a szériában Atticus Freemant alakítja. Jonathan olyan filmekben szerepelt eddig, mint az: Ellenségek, A kokainkölyök, vagy az Elrabolt világ. Majorst a harmadik Hangya filmben Kang karaktereként,a hódító szerepében fogjuk látni.

És, hogy mit tudhatunk Kangról? Kang a képregényekben a jövőből származik, de képes az időutazásra, így többféle korban is felbukkant már kedve szerint. A Végjáték fényében elképzelhető, hogy éppen az időutazás jelenti a közös pontot és a konfliktus majdankori forrását Hangya és Kang között a filmben. Azt is megtudtuk, hogy a Marvel valamiféle csavarral kívánja beleszőni Kangot a filmes univerzumba, így ahogyan ezt már többször is tették, nem feltétlenül kell pontos adaptációra számítanunk. A film forgatókönyvén Jeff Loveness fog dolgozni, akinek neve a Rick and Morty animációs sorozat miatt lehet ismerős. A harmadik részt és az előző két részt is rendező Peyton Reed elmondta:

“A folytatás sokkal nagyobb lesz minden szempontból, mint amilyen az első kettő volt. Még a vizuális látványvilága is különbözni fog az előzőektől.”

A Hangya 3 eddig nem rendelkezett hivatalos premierdátummal, de a korábbi hírek és a casting folyamat beindulása után valószínű, hogy ez év végén – jövő év elején veheti kezdetét a forgatás és valamikor 2022-ben érkezhet a mozikba a film.

Szerző: MéziMcFly

18 vicces képregény mutatja meg, mi lenne ha a régi filmek és sorozatok napjainkban játszódnának


Article Tags: · · ·