FILMEZZUNK.HU
Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Sebhelyesarcú film

Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Sebhelyesarcú film

1211

Michael B. Jordan főszereplésével jöhet az új Sebhelyesarcú film

Brian De Palma máig halhatatlan és a gengszter zsánerben megkerülhetetlen bűneposza, az 1983-as A sebhelyesarcú remake-je körül folyamatosan áll a bál. 2017 óta nem lehet egy épkézláb erejű hírt összeszedni róla, hiszen csaknem hétről hétre minden megváltozik. Eredetileg úgy volt, hogy David Ayer rendezheti a filmet, majd őt váltotta Antoine Fuqua, majd pedig őt váltotta a Szólíts a neveden készítője, Luca Guadagnino, és változtak a forgatókönyvvázlatok is. Jelenleg Guadagnino még a fedélzeten van (Ethan és Joel Coen írókkal egyetemben), de az eredetileg kiszemelt színész, Diego Luna már régóta kikerült a képből. Helyére pedig lehet, Michael B. Jordan fog kerülni a News Week értesülései szerint.

Michael B. Jordan érdekességek

Habár a Creed-filmek, a Just Mercy vagy éppen a Fekete Párduc sztárjának castingolása még pletyka szinten mozog, hivatalos megerősítés nincs az ügyben, a fejlemény azonnal heves vitákat kavart a különböző felületeken. Mondhatni ennek kapcsán nyilatkozott a rendező, Guadagnino is, aki nem Jordanről, sokkal inkább az új Tony Montanáról beszélt:

“Az igazság az az, hogy nagyon érdekel Tony Montana karaktere. Ő az Amerikai Álom figurája. Azt gondolom, hogy ezek a filmek mindig a maguk idejében készültek. Az én A sebhelyesarcúm 40 évvel az előző film után fog játszódni. Szerintem az igazán fontos aspektusa ezeknek a filmeknek nem az, hogy a fő karakter mohó és fundamentalista, mint például Brian De Palmáé. Hanem az, hogy Tony Montana egy igazi archetipikus szereplő. (…) A fontos dolog pedig az, hogy egyrészről egy kiemelkedően jó forgatókönyv kell – ami egyébként meg is van -, másrészről a mi Tony Montanánknak aktuálisnak kell lennie, és harmadrészt a filmnek igazán sokkoló hatást kell elérnie.”

Nagy szavak ezek, még Luca Guadagninótól is, de reméljük, nem csak a levegőbe beszél. Michael B. Jordan szerepeltetése pedig egyelőre eléggé kérdéses, de majd ez is elválik. Ti mit gondoltok, Jordan jó Tony Montana lehetne?

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michael B. Jordanről

(via Puliwood)


Article Tags: · · · ·