FILMEZZUNK.HU

Új előzetest kapott Adam Sandler agyament vígjátéka!

1714

Hubie Halloween (2020) – Előzetes

Hamarosan debütál a Netflixen Adam Sandler legújabb filmje, a Hube, a halloween hőse, bár a premierre még várnunk kell egy kicsit, az új előzetes azonban garantáltan mindenkit ráhangol a véresen komoly vígjátékra.

A történet szerint Hubbie Dubois imádja szülővárosát, amiben csak tud mindenkinek igyekszik segíteni, ennek ellenére mégis sokan gúnyt űznek belőle. A közelgő halloween persze nem csak Hubbie-t, hanem az egész városka lakóit lázban tartja. Amikor pedig az ünnepség veszélybe kerül, Hubbie elhatározza, hogy akár egyedül is megmenti azt.

Steven Brill neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen korábban olyan filmeken dolgozott együtt rendezőként Adam Sandlerrel, mint A kismenő és az Apafej. A Hubbie, a halloween hősen ráadásul igencsak parádés szereposztással érkezik, hiszen olyan nevek kaptak helyet a produkcióban, mint Steve Buscemi, Kevin James, Rob Schneider, Michael Chiklis, Ray Liotta, Julie Bowen és Noah Schnapp. A film 2020. október hetedikén válik elérhetővé a Netflix műsorkínálatában.

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · · · · ·