Újraindult a forgatás, hamarosan jön a Loki sorozat!

Újraindult a forgatás, hamarosan jön a Loki sorozat!

869

Újraindult a forgatás, hamarosan jön a Loki sorozat!

Bár a koronavírus okozta káosz szépen felborította a Disney+-ra érkező Marvel-sorozatok ütemtervét és munkálatait, azért szép lassan kezd helyreállni a rend. Az már ugyanis biztos, hogy idén érkezik elsőként a WandaVision, míg az eredetileg augusztusra tervezett Sólyom és a Tél katonája valamikor 2021 első felében debütálhat. Most pedig az is kiderült, hogy a majd sorban következő Loki-központú széria forgatása is újraindult nemrég.

Grandiózus lesz a Loki sorozat, kiderült a teljes játékidő!

Ezt maga az egyik színész, Gugu Mbatha-Raw (Árva Brookyln, A szépség és a szörnyeteg) erősítette meg egy interjú során, amelyben elárulta, hogy a márciusi leállás óta most térhettek csak vissza a munkálatokhoz, de most már gőzerővel azon vannak, hogy befejezhessék a forgatást:

“Nyilvánvalóan megesküdtem a Loki sorozattal kapcsolatos minden titoktartásra, de annyit elárulhatok, hogy nagyon jó érzés visszatérni a forgatás helyszínére. Természetesen a lehető legbiztonságosabban és az egészségügyi előírásoknak megfelelően igyekszünk végezni a dolgunkat. Izgatott vagyok, ugyanis nagyon szórakoztató lesz a végeredmény, és alig várom, hogy végre a kész alkotást is láthassam.”

A széria történetéről természetesen továbbra sem tudunk semmit, de a pletykák szerint azt követhetjük majd figyelemmel, hogy mi történt Lokival, miután a Végjáték során meglógott a Tesseracttal. Tom Hiddleston természetesen visszatér a címszereplő képében, rajta kívül pedig fontosabb szerepet kap még Owen Wilson, Sophia Di Martino és az Oscar-jelölt Richard E. Grant. Ti várjátok már a sorozatot?

15 dolog, amit nem gondoltál volna Tom Hiddlestonról

(via Puliwood)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download