FILMEZZUNK.HU

Zac Efron 8 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

34182

Zac Efron legjobb filmjei

Zac Efron fiatal kora ellenére már 25 nagyjátékfilmben kapott kisebb-nagyobb szerepet. Filmes karrierje 2002-ben, a Firefly – A szentjánosbogár című sorozattal kezdődött, de ismertséget és világhírnevet a Szerelmes hangjegyek trilógia hozta meg számára. Születésnapja alkalmából most megpróbáltuk összegyűjteni filmes pályájának nyolc legnagyszerűbb alkotását. 

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Zac Efron produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

8. Rossz szomszédság (Neighbors, 2014)

Mac és Kelly fiatal házasok, akiknek úgy tűnik, sínen van az élete. Megszületett első gyermekük, végre megszerezték első saját házukat, azonban az idill hirtelen felborul, mikor a szomszéd házba egy főiskolai diákszövetség költözik. A hangos, bulizós társaság alaposan megkeseríti a frissgyermekes házaspár életét, de Mac és Kelly felveszi a kesztyűt.

Rossz szomszédság 2.

Tudtad, hogy…?

… a Rossz szomszédság annyira sikeres volt, hogy a költségei már a bemutató napon megtérültek?

7. Baywatch (2017)

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik.

Baywatch 2017

Tudtad, hogy…?

… a film alapjául szolgáló, David Hasselhoff és Pamela Anderson nevével fémjelzett széria 1989 és 2001 között futott, összesen 243 része került adásba?

6. Én és Orson Welles (Me and Orson Welles, 2008)

Az Én és Orson Welles című filmdrámában a tehetséges középiskolás diák, Richard Samuels amellett, hogy rajong a színházért, színészként is egész ügyesen mozog a színpadon. A fiú arra vágyik, hogy az iskolai előadásokon túl is lehetőséget kapjon a szárnypróbálgatásra. A fiú szerepet kap Orson Welles legújabb darabjában, a Julius Caesarban, s most megmutathatja, mire is képes valójában. A próbák beindulnak, a gépezet felpörög és Richard előtt nem csupán a színház kulisszáiról hull le a lepel, de a rendezőfenomén személyiségét és módszerét is testközelből ismerheti meg.

Én és Orson Welles (Me and Orson Welles, 2008)

Tudtad, hogy…?

… Lindsay Lohan volt az első választás Muriel Brassler szerepére?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·