FILMEZZUNK.HU

Zac Efron 8 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

34175

3. Szerencsecsillag (The Lucky One, 2012)

Logan Thibault (Zac Efron) miután leszerel a tengerészgyalogságtól elindul megkeresni azt az ismeretlen lányt, akinek fényképét a háború során találta: azóta hisz benne, hogy ez a kép védte meg őt Irakban a rá leselkedő haláltól. Mikor rátalál a gyerekét egyedül nevelő fiatal nőre (Taylor Schilling), képtelen elárulni, hogy miért is érkezett. Munkát vállal a családnál, és a kezdeti bizalmatlanság ellenére egyre közelebb kerül Beth-hez. De az egykori katonát nyomasztja a titok, amit magával hozott, és ami talán közéjük állhat.

Szerencsecsillag (The Lucky One, 2012)

Tudtad, hogy…?

… az író Logan Thibault szerepét Ryan Goslingra írta, ám végül Zac Efron játszotta a karaktert?

2. Megint 17 (17 Again, 2009)

Mike élete nem alakul a lehető legjobban. Bár kezdetben úgy tűnt, fényes jövő áll előtte, sem a sportolói karrierből, sem az egyetemi tanulmányokból nem lett semmi. Helyette fiatalon megházasodott és gyerekei születtek. Házassága azonban mostanra megromlott, és gyermekeivel való kapcsolata sem tökéletes. Mikor egy nap újra 17 évesként ébred fel, felismeri a lehetőséget, hogy rendbe tehesse az életét.

Zac Efron - Megint 17 /17 Again, 2009/

Tudtad, hogy…?

… a forgatás utolsó napjaiban Zac Efron vakbélgyulladást kapott? Eleinte mindössze csak a gyomra fájt, de az egyik délután kivizsgáltatta magát, és még aznap este megműtötték.

1. Szerelmes hangjegyek-trilógia (High School Musical-trilogy)

A Szerelmes hangjegyek című romantikus tinifilmben Troy egy karaoke bulin megismerkedik Gabriella-val, akivel remek duót alkotnak a színpadon, majd később találkoznak az iskolában is. Tudomást szereznek egy musical bemutatóról, melyre Gabi jelentkezik is, de Troy inkább a kosárlabdát és csapatát választja, nehogy leégjen a haverjai előtt. Gabriella kezdetben csak a tanulásra koncentrál, ám idővel megjön a bátorsága a darabhoz is. Végül mindketten fellépnek az előadáson és nem csupán a darabba, de egymásba is beleszeretnek…

Szerelmes hangjegyek (High School Musical, 2006)

Tudtad, hogy…?

… a High School Musical első részében Zac Efron alig énekelt? Mindössze a ‘Start of something new’ című dal első négy sorát, valamint a ‘Breaking Free’ című dal első mondatát. A film során az énekhangja Drew Seeley volt, akit ki is próbáltak Troy szerepére.

Így néznek ki a Szerelmes hangjegyek sztárjai 11 évvel a bemutató után

(Történetek és érdekességek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·