FILMEZZUNK.HU

Zac Efron 8 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

34208

5. Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud, 2010)

Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

Charlie St. Cloud halála és élete (Charlie St. Cloud, 2010)

Tudtad, hogy…?

… Zac Efron egy három hetes intenzív vitorlás tanfolyamon is részt vett? Annyira hozzáértőnek bizonyult, hogy a filmben a vitorlázási jeleneteinek nagy részében nem volt szükség kaszkadőrre.

4. Hajlakk (Hairspray, 2007)

Tracy Turnblad (Nikki Blonsky) egyetlen vágya, hogy felléphessen a Corny Collins Show-ban, Baltimore legnépszerűbb zenés-táncos műsorában. Tracy őszinte odaadással, hatalmas szívvel, és még hatalmasabb séróval próbálkozik, de mivel a lány túlsúlyos, nehéz helyzetben van. Hiába tud jól táncolni, nehezen jut hozzá a lehetőséghez. Amikor végre megmutathatja tehetségét, az irigyesei megpróbálnak keresztbe tenni neki, miközben végig szól az örök és elpusztíthatatlan rock’n’roll.

Hajlakk (Hairspray, 2007)

Tudtad, hogy…?

… Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·