FILMEZZUNK.HU

Döbbenetes siker Adam Sandler legújabb filmje!

1703

Döbbenetes siker Adam Sandler legújabb filmje!

Bár a kritikák alapján az ember nem erre számítana, Adam Sandler új filmje, a Hubie, a halloween hőse nagy sikernek számít. Sőt, egyenesen rekordernek mondható a Netflix történetében. A főszereplőt játszó színész nemrég egy interjúban arról beszélt, őt egyáltalán nem lepte meg a siker, mindig előre tudja, hogy melyik filmje lesz sikeres és melyik bukás.

Új Adam Sandler film a láthatáron, itt a Hubie Halloween első előzetese!

Ezt az interjút még a film premierje előtti napokban adta, és megjósolta, hogy nagy siker lesz. És úgy tűnik, hogy igaza is lett, ugyanis a Hubie, a halloween hőse immár tíz napja vezeti a Netflix nézettségi listáját. Erre korábban egyetlen saját készítésű vígjátéka sem volt képes, legalábbis amióta a Netflix közzéteszi a tízes listáit. Pedig sem a kritikusok, sem a rajongók nem áradoznak róla a világhálón. Adam Sandler elmondása szerint mindig előre megérzi, hogy legújabb filmje siker lesz-e vagy bukás. Amikor valami sikerre esélyes alkotást tesznek le az asztalra, jobban érzi magát a bőrében, megváltozik a járása, jobb a hallása, egyszerűen a csontjaiban érzi a sikert. Ha viszont bukás közeleg, akkor mindez a fordítottja. Alig bír megmozdulni, rosszul érzi magát.

Így jósolta meg azt is, hogy a Hubie, a halloween hőse sikeres lesz, és a nézettségi adatok alapján végül igaza is lett. A történet egyébként egy kisvárosban játszódik, ahol az együgyű Hubie, akit az egész város cikiz, minden halloweent igyekszik megünnepelni. Egy alkalommal azonban a városban tényleg furcsa események kezdenek történni, ami nyomozásra készteti az egyébként nagyon ijedős főhőst.

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · ·