Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

374

Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

1997-ben mutatták be a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmet, melyben az érettségi bankett varázslatos éjjelén négy végzős gimnazista – két fiú és két lány – beül egyikük új autójába és önfeledt hangulatban nekivágnak az éjszakának. Hirtelen a semmiből feltűnik egy alak. Ray hiába fékez, az ismeretlen mozdulatlanul fekszik az út közepén. A fiatalok pánikba esnek a rájuk váró súlyos büntetés miatt. Félelmükben olyan lépésre szánják el magukat, ami örökre megváltoztatja egész életüket. A holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de Barry szándékosan vízbe fojtja. A négy barát fogadalmat tesz, hogy megőrzik titkukat mindhalálig. Valaki azonban követi őket. Akárhova mennek, mindig a nyomukban van és mindent tud róluk. Látta, amit tettek. Ügyes és kegyetlen lelki terroristájuk ismeri minden gyenge pontjukat, nem akarja futni hagyni őket. Most visszafizeti nekik mindazt a szörnyűséget, amit ők okoztak az idegennek.

Sorozat készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmből

A film főszereplői Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, és Freddie Prinze, Jr. voltak. A ’97-es eredeti film világszerte 125 millió dollárt zsebelt be, így rá egy évre 1998-ban jött a folytatás a túlélőkkel, Még mindig tudom, hogy mit tettél tavaly nyáron címmel. Majd 2006-ban érkezett egy harmadik rész is, Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron. 2019-ben pedig olvasni lehetett arról, hogy sorozatra kívánják vinni az 1997-ben megjelent filmet.

Most pedig Neal H. Moritz filmproducer berendelte a Tudom, mit tettél tavaly nyáron tévésorozatát. A munkálatok jelenleg is zajlanak. A projekten Sara Goodman (Outsiders, Preacher) dolgozik, a producer pedig James Wan (Fűrész, Annabelle 1.2., Insidious: A gonosz lélek) lesz. Érdekesség, hogy 2014-ben már felvetődött az ötlet, hogy a meglévő történetből egy reboot készüljön.  Már a forgatókönyvíró is megvolt Mike Flanagan (Oculust) személyében, végül ahogy jött az ötlet, úgy el is tűnt. A sorozat a tervek szerint 2021-ben várható. Az első évad 10 részes lesz.

Szerző: MéziMcFly

16 egykori világsztár, akik eltűntek a radarról


Article Tags: · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download