FILMEZZUNK.HU

Előzetest kapott Melissa McCarthy új vígjátéka!

2104

Szuperagy (2020) – Előzetes

Befutott a Ben Falcone (Tammy – Nagymami elszabadul) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Szuperagy magyar előzetese.

Főhősünk, Carol Peters élete kerekestül felfordul, amikor elektromos eszközei látszólag életre kelnek, és beleszólnak napi teendőibe. Először arra gyanakszik, hogy a barátai űznek vele gonosz tréfát, de az is megfordul a fejében, hogy megtébolyodott. Idővel azonban minden világossá válik számára, és ráébred, hogy egy kísérlet kellős közepébe csöppent, melynek célja a mesterséges intelligencia hatalmának felmérése. Világunk jövője az ő kezében van. Ha elég rátermett, sikerülhet kijátszania a szuperintelligenciát, ellenkező esetben azonban a program az egész világ felett átveheti az irányítást.

A vígjáték főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, James Corden, Jean Smart, Brian Tyree Henry, Sam Richardson és Karan Soni, míg a forgatókönyvet Steve Mallory szerezte. Tervezett hazai premierdátum: 2020.12.10.

5 Melissa McCarthy vígjáték, amit nem szabad kihagynod

(Via mafab)


Article Tags: · · · · · · · · ·