FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Bruce Willis új akciófilmje!

Előzetest kapott Bruce Willis új akciófilmje!

762

Breach (2020) – Előzetes

Bruce Willis és a film választásai az elmúlt években nem voltak tökéletesek. Valljuk be, talán a Breach is inkább lesz bűnös élvezet, de mégis csak alakváltó idegenekkel harcol majd benne az energiaitaltól erőre kapott főhősünk! Bruce Willis egyébként nem először jár az űrben – miközben zsebkendőt keresünk és elmorzsolunk pár könnycseppet, biztosan eszünkbe jut az Armageddon. Az a feladat azonban kismiska volt ahhoz képest, ami most vár a színészre.

A nem rég még Anti-Life, de most már Breach című futó új akció sci-fi kapott előzetest, amelyben nem egy aszteroida okoz komoly fejtörést, hanem alakváltó idegenek. Ugye, hogy eggyel legalább nőtt a tét! A történet szerint a Föld már nem egy vidám hely, a pestis szinten mindent tönkre tett, így aki tudott elmenekült. Hőseink is űrhajóra pattantak és maguk mögött hagyták az anyabolygót. Az élet azonban a kozmoszban sem könnyebb, ott ugyanis alakváltó idegenek garázdálkodnak, akik természetesen szeretnék módszeresen lemészárolni hőseinket!

A filmet John Suits rendezte, akinek például a 2016-os Járvány című filmet köszönhetjük – persze azért nagy hálaima nem kell, nem volt az annyira jó. Mindenesetre a producerek nem csak Bruce Willis-t palizták be, hanem Thomas Jane is szerepet vállalt a végeredményben. Bevalljuk, mi azért picit várjuk a végeredményt, ami a tengerentúlon a tervek szerint december 18-án mutatkozhat be.

Minden idők 12 legjobb Bruce Willis filmje

(Via horror-filmek.hu)


Article Tags: · · ·