FILMEZZUNK.HU
Premierdátumot kapott a Nyúl Péter 2 – Nyúlcipő

Premierdátumot kapott a Nyúl Péter 2 – Nyúlcipő

1170

Premierdátumot kapott a Nyúl Péter 2 – Nyúlcipő

Még év elején olvashattátok az oldalon a hírt, miszerint a Nyúl Péter 2 – Nyúlcipő (Peter Rabbit 2: The Runaway) premiere  eredetileg hazánkban is Húsvét környékére érkezett volna meg, de a világjárvány miatt ez is eltolásra került. Akkor még annyit lehetett tudni, hogy idén valamikor decemberben érkeznek hozzánk a bársonytalpúak. A napokban viszont kiugrott a nyúl a bokorból, ugyanis megtudtuk a bemutató legújabb dátumát.

Nyúl Péter (Peter Rabbit, 2018) - Előzetes

A filmet 2021-re tűzték ki, ismét Húsvétra, így sajnos a megtekintéssel még várnunk kell pár hónapot. Reméljük ez az időpont már fix lesz. A családi vígjátékban a nagyszájú, kalandra éhes, és különlegesen jó fej nyúl történetének moziváltozata elképesztően népszerűvé vált az egész világon.

A CGI-animált nagyfülűek és az élő szereplők kombinálásával készített film természetesen nem érhetett véget az első résszel: Nyúl Péter és barátai visszatérnek, és visszatér velük Bea, a bájos kétlábú (Rose Byrne), valamint vőlegénye (Domhnall Gleeson) is. De a boldog brit vidéket ezúttal lecseréli a nagyváros zaja, ahol semmi sem olyan békés, mint egy ötórai tea: ahova Péter és rokonsága beteszi a tappancsát, ott biztos a felfordulás…

Szerző: MéziMcFly

18 felvétel, amely megmutatja, hogyan változtak meg a híres filmek a speciális effektek után


Article Tags: · · ·