FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker a Netflix új sorozata, A vezércsel!

Döbbenetes siker a Netflix új sorozata, A vezércsel!

1613

Döbbenetes siker a Netflix új sorozata, A vezércsel!

Hivatalosan is A vezércsel a Netflix legnézettebb tartalma. A sorozat október 23-án debütált, az elmúlt 28 napban pedig közel 62 millióan nézték meg.  A vezércsel egy sakkzseni története, aki a világ legjobb játékosa szeretne lenni a hidegháború idején, mindeközben pedig saját függőségével is meg kell küzdenie.

Döbbenetes siker a Netflix új sorozata, A vezércsel!

A sorozat 92 százalékos értékelést tudhat magáénak a Mafabon 164 szavazat alapján, de nézzük is meg egy picit részletesebben, hogy mit gondolnak róla a hazai nézők:

“Elképesztően jó kis minisorozat. Nagyon régen szórakoztam ilyen jól. Nem vagyok nagy sorozat-fun, sőt! De ez a darab egyszerűen elképesztő. Nincs benne unalmas perc, pedig csak sakkoznak… Fogalmam sincs, ki ez a rendező, de számomra tökéletes, amit csinál. A színészek: egytől-egyig telitalálat, még a legkisebb szerepekben is.” – írja Dorkateo, aki öt csillaggal értékelte a produkciót.

“Fantasztikus történet volt, csak ajánlani lehet. Anya Taylor-Joy remekül hozta a karaktert. Izgalmas sorozat, pedig csak a sakkról szól” – olvasható belavagyoktól.

“Az elmúlt idők egyik legjobb sorozata, eredeti, szép, okos és nagyon ügyesen megtervezett. Rossz időben tökéletes arra, hogy egyben végignézzük” – írja UmpaLumpa.

A vezércsel tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, bővebb információt, képeket, előzetest és érdekességet pedig a sorozat adatlapján találtok.

Folytatást kap a Netflix botrányt kavaró erotikus filmje

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·