FILMEZZUNK.HU
Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek

Hamarosan visszatér a The Walking Dead!

962

Hamarosan visszatér a The Walking Dead

A The Walking Dead 2010-ben bemutatott amerikai televíziós sorozat. Története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul. A sorozat 2010. október 31-én, Halloweenkor debütált az Amerikai Egyesült Államokban az AMC csatornán, majd később, november első hetében a Fox International Channels adóin. A pozitív kritikák alapján az AMC zöld utat adott a második évadnak is, amely 2011. október 16-án indult, majd két rész után bejelentették a sorozat immár 16 részes, harmadik évadját is, 2012. október 14-i kezdettel. 2016. október 16-án az AMC már a 8. évadot is berendelte. Sőt, már a kilencedik évadon is túl vagyunk, 2019 őszén pedig elkezdődött a 10. évad.

A The Walking Dead 100 napja nem tud forgatni, de már a 11. évadot tervezik

A világjárvány miatt azonban a 10. évad félbemaradt. Most viszont az AMC csatorna bejelentette, hogy február 28-án folytatódik a The Walking Dead még 6 résszel. Ez hazánkban azt jelenti, hogy egy nappal később, azaz március elsején folytatódik a széria, de mivel a FOX után az RTL Spike is befejezi működését, így a sorozat késleltetve, tehát nem világpremierként Magyarországon a FOX+-on, az HBO GO-n és a Netflixen lesz látható.

Szomorú hír, hogy az AMC 2020. szeptemberében bejelentette, hogy a korábban beharangozott 11. évaddal zárul a The Walking Dead. A TWD előre nem látható hosszú utat tett meg, és példátlan népszerűségre tett szert a poszt-apokaliptikus sorozat képregény adaptáció, ami a 200. epizód után köszön majd el hűséges rajongóitól. Az utolsó évad 24 részes lesz, ami 2021 és 2022 során kerül a TV képernyőkre.

Szerző: MéziMcFly

A 80-as évek akciósztárjai, akikre nem biztos, hogy ma is ráismernél


Article Tags: