FILMEZZUNK.HU
Befutott Steve McQueen legújabb filmjének első előzetese!

Befutott Steve McQueen legújabb filmjének első előzetese!

932

Befutott Steve McQueen legújabb filmjének első előzetese!

A minap jelent meg Steve McQueen Oscar-díjas rendező legújabb filmjének előzetese. A Red, White and Blue a Small Axe című ötrészes minisorozat harmadik darabja. A történet főszereplője Leroy Logan rendőr, jamaikai szülők gyermeke. Felnőttként törvényszéki szakértő lett, aki a nyolcvanas években kezdett el tudományos szinten foglalkozni a brit rendőrségen belüli erőszak kezelésével. Tevékenységét leginkább a ’80-as években fejtette ki, a The Voice magazin szerint azon kevés feketék egyike, akik segítették megváltoztatni a brit rendőrséget.

A film főszerepét John Boyega, a legújabb Star Wars-filmek Finnje alakítja, a bemutató december 4-én lesz az Amazon Prime szolgáltatásában. A Small Axe Steve McQueen kezdeményezése, ami november és december hónapban öt különálló filmet tesz egy antológia sorozatba.

Az öt különálló film öt személyes történetet mesél el a ’60-’80-as évek Londonjának karibi fekete kisebbségéből. A sorozat első darabja, a Mangrove már látható, az azt követő pedig Lovers Rock címen péntektől érhető el a streaming szolgáltatónál.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna John Boyega-ról

(Via filmtekercs.hu)


Article Tags: ·