FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Stranger Thing 4. évada, amihez a horrorkirály, Freddy Krueger is csatlakozott

Előzetest kapott a Stranger Things 4. évada, amihez a horrorkirály, Freddy Krueger is csatlakozott

2487

Előzetest kapott a Stranger Things 4. évada

Augusztusi cikkünkben írtunk róla, hogy a nagysikerű Stranger Things 4. évada  még ijesztőbb lesz, mint az eddigi epizódok. A Netflixen debütált sorozat készítői, a Duffer fivérek nem vicceltek, ugyanis olyan izgalmas karakter kapott főszerepet a következő epizódokban, mint a Rémálom az Elm utcában filmek sztárja, Freddy Kruegert alakító Robert Englund.

Az amerikai sci-fi-horror websorozat még 2016-ban indult, és a korábbi elképzelésekkel ellentétben korántsem a 4. széria lesz az évadzáró. A sorozat modern klasszikussá vált, és pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe. Azért is példaértékű ez a történet, mert olyan izgalmasnak mutatja be a 80-as éveket, hogy elvarázsolja a nézőt. A sorozat tinikhez és felnőttekhez egyaránt szól, és zseniálisan összegyúrja a sci-fit, horrort, humort és a kalandot, nem mellesleg Steven Spielberg és Stephen King eszközeit is alkalmazza.

A világjárvány miatt akadoztak a forgatási munkálatok, de már jelenleg is készül a negyedik évad, és új taggal is bővült a csapat. Freddy Krueger karaktere ismét egy félelmetes embert fog alakítani, aki egy zavart, az ’50-es évek óta elmegyógyintézetben lévő brutális gyilkos, Victor Creel karakterét alakítja majd. A Netflix elmondta, hogy mivel a járvány miatt tolódott a következő évad bemutatója, számukra ez előnyös volt abból a szempontból, hogy így több idejük volt a forgatókönyvek széles körűbb kidolgozására. Így ez mindenképpen jót tett a sorozatnak, ráadásul ennek “köszönhetően” véleményük szerint ez lesz a Stranger Things eddigi legjobb szezonja.

Előzetest kapott a Stranger Thing 4. évada, amihez a horrorkirály, Freddy Krueger is csatlakozott

Annyit lehet eddig tudni, hogy a harmadik évad végén Oroszországban próbált kaput nyitni a csapat Tótágasba, és korábban megtudtuk, hogy Jim Hopper mégsem halt meg, és valahol Oroszországban lehet. Arról is olvashattunk, hogy a következő évadban többek között Hopperre fog fókuszálni a történet.  Friss infó, hogy az első rész címe The Hellfire Club lesz, amiben egy olyan titkos társaságot mutatnak be, amelynek tagjai főleg a brit és ír felsőosztályból kerülnek ki.

A sorozat a tervek szerint 2021-ben fog érkezni, viszont máig nem rántották le a leplet, pontosan miről fog szólni a 4. évad, mivel eddig még csak annyit árultak el, hogy a forgatások többnyire Oroszországban zajlanak. Annyi biztos, hogy Hawkins mellett más helyszínekre is elviszik a nézőket, és továbbra is találkozhatunk kedvenceinkkel, mint: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Cara Buono (Karen Wheeler), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Sadie Sink (Max),  előző részekben Lucas húgát, Ericát alakító Priah Ferguson, és Maya Hawke (Robin).

A szereplőgárdához összesen nyolc új karakter csatlakozik. Elsőként Robert Englund fog főszerepet kapni, majd Jamie Campbell Bower, aki a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész, Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, vagy az Alkonyat filmek főszereplője is volt, továbbá Eduardo Franco (Éretlenségi), Joseph (Overlord), Tom Wlaschiha (Trónok harca), Mason Dye (Teen Wolf – Farkasbőrben), Sherman Augustus, és  Nikola Đuričko.

Szerző: MéziMcFly

16 meglepő érdekesség a Stranger Things sikersorozatról


Article Tags: · · ·