FILMEZZUNK.HU
Végleges hazai premierdátumot kapott a Wonder Woman 1984!

Végleges hazai premierdátumot kapott a Wonder Woman 1984!

1052

Végleges hazai premierdátumot kapott a Wonder Woman 1984!

Az év egyik legjobban várt filmjénél valódi karácsonyi csoda történt, mivel a Wonder Woman 1984 film készítői nem kis meglepetéssel álltak elő. A Warner Bros. úgy határozott, hogy nem vár tovább a legújabb Marvel film bemutatójával, és rendhagyó módját választotta a film bemutatásának. A világjárvány miatt a tervezett időpontban, 2020. júniusában nem tudták bemutatni a filmet, így több tologatás után a mozipremiert végül otthonunkban izgulhatjuk végig, ugyanis az HBO Maxon fog debütálni a Wonder Woman 1984. A hír már hivatalos, ugyanis a film rendezője, Patty Jenkins jelentette be.

Hétvégi bevételi lista, USA – Tovább szárnyal a Csodanő!

A hazai premierdátum, ami immár véglegessé vált: december 24-től lesz elérhető az HBO Max műsorkínálatában, ezzel a dátummal pedig meg is előztük a tengerentúli rajongótábort, akik csak egy nappal később nézhetik meg a premiert.

A leírás szerint az ezerkilencszázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst, és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie. A 2017-es Wonder Woman óriási sikert aratott, mivel világszerte több, mint 800 millió dollár bevételt hozott.

Szerző: MéziMcFly

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Gal Gadot-ról


Article Tags: · · ·