FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr. visszatér, mint Vasember?

Robert Downey Jr. visszatér, mint Vasember?

2303

Robert Downey Jr. visszatér, mint Vasember?

Egy ideje már pletykálják, hogy akár Vasember is szerepelhet majd a Fekete Özvegy-filmben, igaz csak vendégszereplőként. A Marvel ugyanis még mindig nem erősítette meg, vagy kommentálta azokat a híreket, miszerint Tony Stark, azaz Vasember a Bosszúállók: Végjáték után visszatér a mozivászonra, még ha egy rövid cameo szerepre is, de talán a rajongók újra láthatják majd kedvenc karakterüket.

16 alkalom, amikor a színészek utálták jelmezüket

Vasember feláldozta magát a Végjátékban az univerzum jövőjéért, azonban Downey Jr. a korábbi nyilatkozataival ellentétben már sokkal óvatosabban fogalmazott egy közelmúltbeli interjún, hogy visszatérhet-e Vasember, azonban úgy tűnik, hogy bármennyire is szeretnénk Vasembert visszahozni, csak egy archív felvételről lesz szó, de valóban szerepelhet a Fekete Özvegy-filmben.

Mivel Scarlett Johansson önálló része az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, még értelme is lehetne, hogy Vasember visszatérjen, de úgy tűnik, hogy a Marvel még a színésszel sem osztotta meg, hogy szerepelni fog-e a filmben. Lehet egy Vasember 2. vagy egy Polgárháború fel nem használt jelenetéről van szó. Jövőre megtudjuk…

10 színész, akire mindenki csak a ‘rosszfiúként’ emlékszik

(Via Widescreen)


Article Tags: · ·