FILMEZZUNK.HU
Jöhet az új Indiana Jones film, ráadásul Harrison Forddal

Jöhet az új Indiana Jones film, ráadásul Harrison Forddal!

955

Jöhet az új Indiana Jones film, ráadásul Harrison Forddal

2022 júliusában tervezik az ötödik Indiana Jones-film bemutatóját, amelyben újra Harrison Ford alakítja majd a kalandvágyó régészprofesszort. Az alkotás producere, Frank Marshall úgy fogalmazott, eszükbe sincsen mást szerződtetni a szerepre: „Csak egyetlen Indiana Jones van, és az Harrison Ford.” A film rendezője James Mangold lesz, a bemutatót 2022 júliusában tervezik.

Érdekességek az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmről

Egy korábbi, 2013-as interjúban a színész úgy fogalmazott, indokolt Indy visszatérése: „Láttuk a karakter fejlődését, ahogy idősödik, és azt gondolom, tökéletesen helyénvaló, hogy egy nagyszerű filmben visszatérjen. (…)

Azért volt számomra izgalmas karakter, mert győzött, bátor volt, szellemes és intelligens, gyakran került rémisztő helyzetbe, de mindig elkötelezte magát a túlélés mellett. Ezt még ma is el tudom játszani.”

Harrison Ford Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981) című filmben bújt először az archeológus gúnyájába, ezeket további három rész követte, a legutóbbi, A kristálykoponya királyságát 2008-ban mutatták be. Indy karakterét többször is a legismertebb popkulturális ikonok közé választották.

Harrison Ford 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Via Fidelio)


Article Tags: · ·