FILMEZZUNK.HU
Marvel őrület! 12 sorozat érkezik a Marveltől

Marvel őrület! 12 sorozat érkezik a Marveltől

2908

Marvel őrület! 12 sorozat érkezik a Marveltől

Egy új univerzumot épít fel a Disney és a Marvel. Közös munkával 2021-ben 12 sorozatot mutatnak be. Nézzük, mik közül szemezgethetünk:

1. Elsőként január 15-én a WandaVízió (Wandavision) minisorozat érkezik. Kevin Feige elmondása szerint A WandaVisionben a Doctor Strange 2., és a Pókember 3. sztorija valamiképpen majd összekapcsolódik. A sorozat 6 részes lesz.

2. Március 19-én A Sólyom és a Tél Katonája debütál, ami afféle haver-zsarus film lesz. A sorozat Zémó báró mellett izgalmas ellenségeket sorakoztat fel. A széria ugyancsak 6 epizódból fog állni.

3. Május 21-én érkezik a Loki, ugyancsak 6 résszel.

4. Nyáron jön a szintén sokak által várt animációs sorozat, a What if…?, amiben alternatív, meglepő, és fordulatos történeteket raktak össze. A sorozat 10 részes lesz.

5. Szintén 2021-ben érkezik a Ms. Marvel sorozat. Ám itt pontos dátumot még nem tudni. Ennek a sorozatnak a főszereplője egy Kamala Khan nevű lány lesz, aki a Marvel első muszlim szuperhőse lesz, szintén 6 epizóddal.

6. Készül a Sólyomszem (Hawkeye) sorozat is,amiben Jeremy Renner mellett Hailee Steinfeld kapta meg a főszerepet. Olyan színészek is feltűnnek a szériában, mint Vera Farmiga, Tony Dalton, vagy Florence Pugh, aki a Fekete Özvegyből hozza majd Yelena Belova karakterét. A sori 8 részes lesz.

7. Érkezik a She-Hulk is, amelynek Tatiana Maslany lesz a főszereplője. Hivatalossá vált, hogy Mark Ruffalo is szerepelni fog a sorozatban, mint Hulk, és Tim Roth is szerepet kapott. A széria 6 részes lesz.

8. Érkezik a Titkos invázió (Secret Invasion), melyben spin-offot kap a Marvel Kapitány. A történet Brian Michael Bendis 2008-as képregénye alapján egy skrull beszivárgásról szól majd. A főszereplő Samuel L. Jackson, és Bend Mendelsohn lesz.

9. Ironheart címen jön egy Vasember spin-off. Ez egy 2015-ben indult képregény alapján készül. Főhőse Riri Williams, aki a legfejlettebb páncélt állítja elő Tony Stark óta.

10. Találkozhatunk egy másik Vasember-alapú szériával is, az Armor Wars-al, ami szintén képregény-alapú lesz. A főszerepben Don Cheadle látható majd, mint Hadigép, aki az ellopott Vasember-technológiát igyekszik visszaszerezni.

11. Lesz egy animációs sorozat I am Groot című Baby Groot-al is, erről egyelőre többet nem árultak el.

12. Végül pedig 2022 karácsonyán jön A Galaxis őrzői egy karácsonyi különkiadással, természetesen James Gunn rendezésében. A sorozatokat a Disney+ -on lehet majd megnézni.

Szerző: MéziMcFly

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk


Article Tags: · · · · · · · · ·