FILMEZZUNK.HU
Oscar Isaac az utóbbi években rendkívül felkapott lett. A guatemalai színészt most egy újabb, sokak által várt film főszereplőjeként jelentették be.

A harmadik Star Wars trilógia sztárja kapta meg a Metal Gear Solid film főszerepét

978

A harmadik Star Wars trilógia sztárja kapta meg a Metal Gear Solid film főszerepét

Már régóta készülőben van a Metal Gear Solid című film. Először 2006-ban hallhattunk egy esetleges film elkészítéséről, azóta viszont csak hánykolódott a projekt. A történet a Kojima Hideo című videojáték alapján fog elkészülni, ami a gamerek ismert MGS játéka. A rajongók már évek óta várnak ehhez a játékokhoz kapcsolódóan egy mozifilmet, aminek most fog eljönni az ideje.

A harmadik Star Wars trilógia sztárja kapta meg a Metal Gear Solid film főszerepét

Oscar Isaac az utóbbi években rendkívül felkapott lett. A guatemalai színészt most egy újabb, sokak által várt film főszereplőjeként jelentették be. Oscar korábban már érdeklődött a főszerep iránt, és mostanra már hivatalossá is vált, hogy Ő kapta meg a főszerepet, amit maga a rendező, Jordan Vogt-Roberts (Kong: Koponya-sziget, Gázos páros) erősített meg. Isaac a játékból ismert Solid Snake szerepét fogja magára ölteni.

A filmet Jay Basu és Derek Connolly írják. Utóbbi a Jurassic World stáblistájából ismert. A stábhoz csatlakozott Avi Arad is, aki a Pókember filmek, vagy a Venom mozi producere. A színész jelenleg nagyon elfoglalt, egyszerre több projektben is részt vesz, így erre a filmre egyelőre még várni kell. Oscart legközelebb a Marvel következő dobásában, a Moon Knight-ban láthatjuk viszont.

Szerző: MéziMcFly

Megvan ki lesz a Marvel Holdlovagja?


Article Tags: · · · ·