FILMEZZUNK.HU
Margot Robbie (A Wall Street farkasa)

Margot Robbie-val készül a Barbie mozifilm

3462

Margot Robbie-val készül a Barbie mozifilm

A Barbie évtizedek óta a játékipar egyik legmeghatározóbb alakja – egy olyan baba, amiért felnőttek is képesek rajongani. Egy igazi popkulturális hivatkozási alap, amit mindenki kellően jól ismer ahhoz, hogy hasonlatként használjuk a köznyelvben is. A világhírű babáról már számos gyerekeknek szóló animációs sorozat és egész estés rajzfilm is készült, de az élőszereplős változat eddig váratott magára. De csak eddig: a film ugyanis hamarosan elkészül.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

A Warner Bros. élőszereplős Barbie-film projektje már húzódik egy ideje. A főszerepet alakító Margot Robbie most nyilatkozott a Hollywood Reporternek a filmmel kapcsolatban is. „Ez a film, valami egészen mást fog adni!” Az biztos, hogy sokak érdeklődését fokozta a projekttel kapcsolatban, hogy a forgatókönyvön a Greta Gerwig és Noah Baumbach házaspár dolgozik. A hírek szerint pedig Gerwig esélyes a rendezői székre is.

„Oh, Margot játssza Barbie-t, sejtem milyen lesz. A mi tervünk azonban az, hogy szembemenjünk az előzetes elvárásokkal” — válaszolta Robbie egy feltett kérdésre, ezen túl azonban szűkszavú volt Barbie szerepével kapcsolatban.

Az eredeti tervek szerint a Barbie-filmben Amy Schumer játszotta volna a főszerepet, ám ezt az ötletet végül ejtették, mert a közönség igen ellentmondásosan reagált a hírre. Anne Hathaway neve is felmerült a produkció kapcsán, de végül Robbie lett a befutó. Természetesen a Warner, a Mattel és Robbie is izgatottságát és örömét fejezte ki a hírrel kapcsolatban, és mindannyian alig várják már a közös munkát. Sőt, a Mattel igazgatója, Ynon Kreiz még azt is megemlítette, hogy milyen nagy potenciált lát az egyébként igen széles termékpalettával bíró cég és a Warner együttműködésében.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·