FILMEZZUNK.HU
Itt az első kedvcsináló az Öngyilkos osztag 2-höz!

Biztossá vált, hogy R besorolású lesz az Öngyilkos Osztag!

1993

Biztossá vált, hogy R besorolású lesz az Öngyilkos Osztag!

A rendező, James Gunn hivatalosan is megerősítette, hogy R besorolású lesz a film. A DC univerzumban korábban megjelent Ragadozó madarak után ez már második ilyen korhatárú film. A The Suicide Squad-et egy hybrid-ként kell elképzelni, mivel nem tekinthető új résznek, de a 2016-os újraforgatott változatának sem lehet tekinteni teljes mértékben. Korábbi filmből ennek ellenére visszatérnek egyes szereplők, mint Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jai Courtney (Captain Boomerang) és természetesen Margot Robbie (Harley Quinn). Persze korábban már elárulta Gunn, hogy új karakterek csatlakoznak a produkcióhoz, név szerint: Idris Elba (Bloodsport), Nathan Fillion (TDK) és John Cena (Peacemaker).

Érdekességek az Öngyilkos osztag című filmről

Kiemelkedő szerepe van a filmnek a DC univerzumon belül, mivel már be lett jelentve Peacemaker sorozat, melynek a karakterét a filmben ismerhetjük meg. Erről annyit tudni, hogy John Cena játssza, akinek ugyan nem szuperereje, hanem mint Batmanek, pénze és kapcsolatrendszere van.

A színész korábban úgy nyilatkozott karakterről – „douchey Captain America” – ami annyit jelent: „kö…ög Amerika Kapitány.” A sorozatot tekinthetjük a DC terjeszkedése kezdetének, mivel ez már alapból az HBO Max számára fog készülni és elérhető lesz a többi DC Comics tartalommal együtt.

10 híres film, amely teljesen eltér az eredeti tervektől

(Via acinemániás)


Article Tags: · ·