FILMEZZUNK.HU
Olyat láthatunk majd a Trónok harcában, amit tévében még sosem

Új hírek érkeztek a Trónok harca előzménysorozatairól

1055

Új hírek érkeztek a Trónok harca előzménysorozatairól

Sokunknak csalódást okozott a Trónok harca sorozat vége. Korábbi cikkeinkben már beszámoltunk róla, hogy 2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát, a House of Dragont, ami George R. R. Martin Tűz és vér című, 150 évet felölelő regényén alapul.  A történet száz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét mutatja be.

Új hírek érkeztek a Trónok harca előzménysorozatairól

A House of Dragon előzménysorozathoz visszatér a zseniális Ramin Djawadi zeneszerző

Ám most új hírek is napvilágot láttak, miszerint nem egy, hanem legalább két előzménysorozatot fognak bemutatni a készítők, így egy ideig még biztosan élvezhetjük George R. R. Martin munkáinak fantasztikus világát. 2011-től 2019-ig futott a 8 évadot megélt Golden Globe-díjas Trónok harca című sorozat, ami pillanatok alatt meghódította az egész világot, több milliónyi rajongót tudva maga mögött. Akkora sikert aratott a George R. R. Martin könyvein alapuló alkotás, hogy az utolsó epizód után rögtön bejelentették, hogy nem kell végső búcsút vennünk Westerostól, hiszen több előzménysorozat is készülőben van.

Az egyik a fent említett előzménysorozat (House of Dragon)  lesz, a másik pedig 90-100 évvel a Trónok harca előtt játszódó Dunk és Egg történeteit mutatná be. Ebben megismerhetjük Ser Duncan, a Magas, illetve a nemesi származását titkoló fegyverhordozó, Egg (vagyis Aegon V Targaryen) izgalmas kalandjait a Hét Királyságban. Egyes hírek szerint Robert Baratheon hatalomra jutását is megfilmesítené az HBO, de ez még csak pletyka. Ezen felül a House of Dragon előzménysorozathoz visszatér a zseniális Ramin Djawadi zeneszerző. A Hans Zimmer szárnyai alatt növekedett és kifejlődött iráni-német művész két Emmy-díjat is nyert a Trónok harca zenéjéért. A House of the Dragon valamikor 2022-ben debütálhat az HBO-n.

Szerző: MéziMcFly

10 Trónok harca-szereplő, akit lecseréltek menet közben


Article Tags: